Artdeco Nail Whitener Pencil fehérítő körömceruza

Artdeco Nail Whitener Pencil fehérítő körömceruza
Artdeco Nail Whitener Pencil fehérítő körömceruza
Spóroljon
4 490Ft

Spóroljon 10%
fehérítő körömceruza
4 040Ft

4 040,00Ft / 1 db, áfával
Kód: ART2365 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 06. 15.
Személyes átvétel
kedd 2021. 06. 15.

Leírás Artdeco Nail Whitener Pencil
Tulajdonságok

A minőségi Artdeco Nail Whitener Pencil készítmény professzionális ápolást biztosít a körmeinek.

Tulajdonságok

Hatás
fehérítő

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.

Értékelés Artdeco Nail Whitener Pencil