Artdeco Fixing Powdertransparens púder applikátorral

2×
Artdeco Fixing Powder transparens púder applikátorral
Artdeco Fixing Powder transparens púder applikátorral
Ingyenes kiszállítás
10 g
4340Ft

Kód: ART2262 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 04. 08.
Csomagküldő – átvevőhely
szerda 2020. 04. 08.

Artdeco Fixing Powder termékleírás

Hosszabbítsa meg a lehető legjobban a sminkje tartását és hibátlan megjelenését. Az Artdeco átlátszó púdere tökéletesen fixálja az alap bázist, az alapozót, a korrektort és még a rúzst is, így ellenállóbbá teszi azokat.

Tulajdonságai:

  • hatékonyan fixálja és vízállóvá teszi az alapozót
  • hatékonyan mattítja és bársonyosan selymessé teszi az arcbőrt
  • nem hoz létre foltokat, és nem emeli ki a száraz helyeket
  • rendkívül finom őrlésű, és sokoldalúan használható

Alkalmazása:
Amennyiben extra erős fixálást szeretne elérni, vigyen fel az arcára egy vastagabb púderréteget. 5 – 10 perc elteltével ecset vagy szivacs segítségével óvatosan távolítsa el az esetleges felesleget. A rúzs normál fixálása esetén csak kis mennyiségben hordja fel a púdert.

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.

Értékelés Artdeco Fixing Powder

tracking pixel