ArtdecoAdhesive for Lashes átlátszó ragasztó műszempillákra

Artdeco Adhesive for Lashes átlátszó ragasztó műszempillákra
Artdeco Adhesive for Lashes átlátszó ragasztó műszempillákra
5 ml
3 230Ft

64 600,00Ft / 100 ml, áfával
10% a notino kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
Kód: ART2300 | Több mint 5 db a raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 09. 28.
Személyes átvétel
kedd 2021. 09. 28.

Leírás Artdeco Adhesive for Lashes

Az Artdeco ragasztóval könnyen és megbízhatóan ragaszthatja fel a szemére a különféle műszempillákat, és emelheti ki tekintete szépségét.

Tulajdonságai:

  • segíti a műszempillák egyszerű felragasztását
  • egész nap folyamán megtartja a szemen a műszempillát
  • száradás után teljesen átlátszó
  • csillámokkal is használható
  • semmilyen illatanyagot nem tartalmaz

Használata:
Vigye fel a ragasztót a műszempillára, esetleg a csillámokra, majd gyengéden nyomja rá a bőrére, és hagyja egy kis ideig száradni.

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.

Értékelés Artdeco Adhesive for Lashes