ArtdecoEyeshadow Pearl Szemhéjfesték praktikus mágneses tokban

Artdeco Eyeshadow Pearl Szemhéjfesték praktikus mágneses tokban
Artdeco Eyeshadow Pearl Szemhéjfesték praktikus mágneses tokban
Spóroljon
2 390Ft

Spóroljon 43%
árnyalat 30.10 Pearly White 0.8 g
1 340Ft

167 500,00Ft / 100 g, áfával
Kód: ART1559 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 09. 22.
Személyes átvétel
szerda 2021. 09. 22.

Leírás Artdeco Eyeshadow Pearl
Tulajdonságok

Legyen minden nap olyan szépen sminkelt szeme, mintha egy profi sminkmester vette volna kezelésbe. Az Artdeco Eyeshadow Pearl szemhéjpúderek professzionális sminket biztosítanak pillanatokon belül.

Minden szemfesték külön praktikus mágneses tokban van, így az ízlésének megfelelő, saját sminkpalettát állíthat össze. Kellemes állaguknak köszönhetően a szemfestékek könnyen alkalmazhatók, ráadásul szépen csillognak.

Tulajdonságai:

  • alkalmas különböző stílusú szemsminkek készítésére
  • gyöngyházfény csillogás és kellemes állag
  • a szemfestékek erősen pigmentáltak
  • könnyen rétegelhető és satírozható
  • jól kombinálhatók más szemfestékekkel

Alkalmazása:
Vigye fel a szemfestéket az applikátorral vagy ecsettel a szemhéjra.

Tulajdonságok

Árnyalat
fehér
Konzisztencia
kompakt
Hatás
gyöngyös

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.

Értékelés Artdeco Eyeshadow Pearl