Artdeco Eyeshadow Glamour

Szemhéjfesték praktikus mágneses tokban

Artdeco Eyeshadow Glamour Szemhéjfesték praktikus mágneses tokban
Artdeco Eyeshadow Glamour Szemhéjfesték praktikus mágneses tokban
Artdeco Eyeshadow Glamour Szemhéjfesték praktikus mágneses tokban
árnyalat 30.313 Glam White 0,8 g
2 050Ft

Kód: ART1565 | Több mint 20 db a raktáron
db
Ajándék az Ön számára
Vásároljon bármilyen terméket az arc vagy sminkelés kategóriából legalább 9300 Ft értékben, és a kosárban valamennyi Saffee arctisztító termék közül választhat ajándékot.
Express One (Transoflex)
csütörtök 2019. 04. 25.
Személyes átvétel
csütörtök 2019. 04. 25.
Artdeco Eyeshadow Glamour
árnyalat 30.313 Glam White 0,8 g | 2 050Ft

Artdeco Eyeshadow Glamour kozmetika leírása

Az Artdeco Glamour szemhéjfesték a krémes textúrát erősen pigmentált, csillogó színnel kombinálja, és segíti a professzionális smink létrehozását.

Tulajdonságai:

  • nem törlődik le a szemhéjról, és nem ivódik be a tusvonalba
  • hosszantartó színállandóság jellemzi
  • tökéletesen rátapad a szemhéjra, és nem pereg le
  • normál viseletre és ünnepélyes alkalmakra is megfelelő

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.