Artdeco Soft Eye Liner Waterproof

vízálló szemceruza

Artdeco Soft Eye Liner Waterproof vízálló szemceruza
Artdeco Soft Eye Liner Waterproof vízálló szemceruza
Artdeco Soft Eye Liner Waterproof vízálló szemceruza
árnyalat 221.10 Black 1,2 g
2 350Ft

Kód: ART1516 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
hétfő 2019. 04. 29.
Személyes átvétel
szombat 2019. 04. 27.
Artdeco Soft Eye Liner Waterproof
árnyalat 221.10 Black 1,2 g | 2 350Ft

Artdeco Soft Eye Liner Waterproof kozmetika leírása

Az Artdeco Soft Eye Liner Waterproof szemceruzával minden lookot tökéletesen ki tud emelni! A ceruza krémes textúrája könnyű és kényelmes használatot garantál, vízálló összetételének köszönhetően a smink egész nap tart.

Tulajdonságai:

  • gazdagon pigmentált, magas a fedőképessége
  • száradás után erősen vízállóvá és elkenhetetlenné válik
  • könnyű és pontos alkalmazást tesz lehetővé
  • intenzitást ad a tekintetnek

Összetétele:

  • E-vitamin – természetes antioxidáns
  • parfümmentes – érzékeny szem esetén is használható

Alkalmazása:
Rajzolja meg a szemvonalat a belső szemzugból indulva a külső szemzug felé haladva a szempillák vonala mentén. Ezután akár el is satírozhatja, de hagyhatja így is teljesen megszáradni. Drámai megjelenéshez az alsó és felső szemhéjára is rajzoljon szemvonalat.

Tulajdonságok

Szín
fekete
Vízálló
vízálló

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.