Artdeco Kajal Linerszemceruza

2×
Artdeco Kajal Liner szemceruza
Artdeco Kajal Liner szemceruza
árnyalat 22.02 Black 1,1 g
1990Ft

Kód: ART1508 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 03. 31.
Csomagküldő – átvevőhely
kedd 2020. 03. 31.

Artdeco Kajal Liner termékleírás
Tulajdonságok

Az Artdeco kajal szemceruza textúrája rendkívül lágy és géles, így érzékeny szem vagy kontaktlencse viselése esetén ideális választás.

Tulajdonságai:

  • nem kenődik szét és tartós
  • kedvező a bőröregedés elleni hatása
  • lágy, de pontos hegye nem irritálja a szemet, és nem húzza az érzékeny szemkörnyéki bőrt
  • krémes textúrája könnyen felhordható, és remekül tapad a szemhéjra

Összetétele:

  • természetes antioxidánsok
  • tartósítószert és ásványi olajokat nem tartalmaz

Alkalmazása:
Tegye a ceruza hegyét a szempillák felső vonalához, és vezesse a vonalat a belső szemzugtól kiindulva a külső felé. Drámai és intenzív hatásért rajzolja meg az alsó szempillák tusvonalát, esetleg a szem alsó vízvonalát is.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.

Értékelés Artdeco Kajal Liner