Artdeco Eye Designer Eye Brow Pencil

szemöldök ceruza

Artdeco Eye Designer Eye Brow Pencil szemöldök ceruza
Artdeco Eye Designer Eye Brow Pencil szemöldök ceruza
Artdeco Eye Designer Eye Brow Pencil szemöldök ceruza
4 250Ft
Kedvezmény 24%
árnyalat 281.7 Light 1 g
3 240Ft

Kód: ART1545 | Több mint 5 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2018. 12. 18., kedd
Személyes átvétel
2018. 12. 18., kedd
Artdeco Eye Designer Eye Brow Pencil
árnyalat 281.7 Light 1 g | 3 240Ft

Artdeco Eye Designer Eye Brow Pencil kozmetika leírása

A kiváló minőségű Artdeco Eye Designer Eye Brow Pencil szemöldökceruza segítségével tökéletesen formázott és telt szemöldököt hozhat létre.

Tulajdonságok:

  • praktikus kefével együtt
  • hosszan tartó hatás
  • természetes hatás hoz létre

Használata:
Rövid húzó mozdulatokkal rajzolja meg és töltse ki a szemöldökét a kívánt formára.

Tulajdonságok

Szín
barna
Vízálló
nem

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.