ArtdecoEye Designer Applicator hosszantartó szemhéjfesték ceruza kiszerelésben

1×
Artdeco Eye Designer Applicator hosszantartó szemhéjfesték ceruza kiszerelésben
Artdeco Eye Designer Applicator hosszantartó szemhéjfesték ceruza kiszerelésben
hosszantartó szemhéjfesték ceruza kiszerelésben
3 670Ft

3 670,00Ft / 1 db, áfával
10% a notino kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
Kód: ART1532 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
csütörtök 2021. 09. 23.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 09. 23.

Leírás Artdeco Eye Designer Applicator

A termékkel együtt szükséges megvásárolni az Artdeco Eye Designer Refill utántöltőt is.

Leírás:
Az Artdeco Eye Designer Applicator kétoldalú applikációs ceruza egy szivacsos applikáló, mely az Artdeco Eye Designer Refill utántöltő szemhéjfesték felvitelére alkalmas. Az egyszerű technológiával egy pár könnyed mozdulattal felvihető a szemhéjfesték. A szivacsos applikáló Rubicell -ből van, így egyszerűen mosható. A kis méretének köszönhetően praktikus az utazásokra vagy magával viheti a retiküljében is. Az árnyalatokat váltogathatja és tetszés szerint kombinálhatja.

Hogyan használjuk:
Az Artdeco Eye Designer Refill utántöltőt csavarja az applikáló ceruzára. A további használathoz elég lecsavarni a szemhéjfestéket és az applikáló ceruza segítségével felvinni a szemhéjra.

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.

Értékelés Artdeco Eye Designer Applicator1