Artdeco Eye Designer Applicator

kétoldalú applikációs ceruza a szemhéjfestékekre

Artdeco Eye Designer Applicator kétoldalú applikációs ceruza a szemhéjfestékekre
Artdeco Eye Designer Applicator kétoldalú applikációs ceruza a szemhéjfestékekre
Artdeco Eye Designer Applicator kétoldalú applikációs ceruza a szemhéjfestékekre
kétoldalú applikációs ceruza a szemhéjfestékekre
3 900Ft

Kód: ART1532 | Több mint 5 db a raktáron
db
Ajándék az Ön számára
Vásároljon bármilyen terméket az arc vagy sminkelés kategóriából legalább 9300 Ft értékben, és a kosárban valamennyi Saffee arctisztító termék közül választhat ajándékot.
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2019. 04. 24.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2019. 04. 24.
Artdeco Eye Designer Applicator
kétoldalú applikációs ceruza a szemhéjfestékekre | 3 900Ft

Artdeco Eye Designer Applicator kozmetika leírása

A termékkel együtt szükséges megvásárolni az Artdeco Eye Designer Refill utántöltőt is.

Leírás:
Az Artdeco Eye Designer Applicator kétoldalú applikációs ceruza egy szivacsos applikáló, mely az Artdeco Eye Designer Refill utántöltő szemhéjfesték felvitelére alkalmas. Az egyszerű technológiával egy pár könnyed mozdulattal felvihető a szemhéjfesték. A szivacsos applikáló Rubicell -ből van, így egyszerűen mosható. A kis méretének köszönhetően praktikus az utazásokra vagy magával viheti a retiküljében is. Az árnyalatokat váltogathatja és tetszés szerint kombinálhatja.

Hogyan használjuk:
Az Artdeco Eye Designer Refill utántöltőt csavarja az applikáló ceruzára. A további használathoz elég lecsavarni a szemhéjfestéket és az applikáló ceruza segítségével felvinni a szemhéjra.

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.