ArtdecoEye Brow Stencil with Brush Applicator szemöldök ecset sablonokkal

3×
Artdeco Eye Brow Stencil with Brush Applicator szemöldök ecset sablonokkal
Artdeco Eye Brow Stencil with Brush Applicator szemöldök ecset sablonokkal
szemöldök ecset sablonokkal

Kód: ART3097 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.

Leírás Artdeco Eye Brow Stencil with Brush Applicator

Az Artdeco Eye Brow szemöldökkefe- és sablonkészlet nagymértékben megkönnyíti a szemöldök ápolását, és gondoskodik annak tökéletes formájáról.

Tulajdonságai:

  • megkönnyíti a szemöldök mindennapi ápolását, ami kulcsfontosságú a teljes sminkre nézve
  • 5 különböző formájú és típusú szemöldöksablont tartalmaz
  • gyors és természetes hatású eredményt biztosít
  • az ecset garantálja a szemöldökfesték egyenletes felhordását

Használata:
Válassza ki azt a sablont, amelyiknek a típusa legjobban megfelel a szemöldökének, és tartsa meg a helyén a mutatóujja és a hüvelykujja segítségével. Ezután az ecsettel vigye fel a kiválasztott púdert a szemöldökére, és töltse ki vele a sablont. Óvatosan vegye el a sablont, tisztítsa meg, és a sablont megfordítva ismételje meg a műveletet a másik szemöldökén.

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.

Értékelés Artdeco Eye Brow Stencil with Brush Applicator3