Artdeco Crystal Garden

szemkontúr ceruza csillámporral

Artdeco Crystal Garden szemkontúr ceruza csillámporral
Artdeco Crystal Garden szemkontúr ceruza csillámporral
árnyalat 56381.1 5 ml

Kód: ART3296 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Artdeco Crystal Garden
árnyalat 56381.1 5 ml

Artdeco Crystal Garden termékleírás

A minőségi Artdeco Crystal Garden szemkihúzók hangsúlyozzák és kiemelik a sminket és garantálják a csábos tekintetet.

Tulajdonságok:

  • pontosan kirajzolja a vonalat
  • könnyen alkalmazható – akár kezdő is használhatja
  • ultra vékony applikátor

Használata:
Finoman húzva rajzoljon egy vonalat a szemhéjra. Hagyja megszáradni. Vigye fel a szempillafestéket finoman húzva a spirált a szempillák tövétől egészen a végükig. A még nagyobb hatás érdekében vigyen fel több réteget. Minden használat után gondosan zárja le.

Tulajdonságok

Szempillaspirál típusa
többi
Szín
ezüst
Vízálló
nem

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.