Artdeco Peel off Base Coat

eltávolítható alapozó lakk körmökre

1×
Artdeco Peel off Base Coat eltávolítható alapozó lakk körmökre
Artdeco Peel off Base Coat eltávolítható alapozó lakk körmökre
Artdeco Peel off Base Coat eltávolítható alapozó lakk körmökre
Kiárusítás
11101 10 ml
2 470Ft

Kód: ART3275 | Több mint 20 db a raktáron
db
Ajándék az Ön számára
Vásároljon bármilyen terméket az arc vagy sminkelés kategóriából legalább 9300 Ft értékben, és a kosárban valamennyi Saffee arctisztító termék közül választhat ajándékot.
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2019. 04. 24.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2019. 04. 24.
Artdeco Peel off Base Coat
11101 10 ml | 2 470Ft

Artdeco Peel off Base Coat kozmetika leírása

Az Artdeco Crystal Garden leválasztó alapozó körömlakk segítségével bármilyen körömlakk, ide értve a fényes és csillámos körömlakkot is, könnyen és kímélően eltávolítható a körmökről.

Tulajdonságai:

  • néhány másodperc alatt kímélően és gyorsan eltávolítja a körömlakkot a körmökről
  • táplálja és védi a károsodástól a körmöket
  • a lakklemosóval ellentétben jelentősen csökkenti az eltávolítás idejét
  • rendkívül egyszerűen használható

Alkalmazása:
Először vigyen fel két réteg leválasztó alapozó körömlakkot, és kb. 10 percig hagyja alaposan megszáradni, várjon, amíg átlátszóvá nem kezd válni. Ezután vigye fel kedvenc színű körömlakkját. Később mindkét lakkot távolítsa el úgy, hogy a körme sarkában egy kis darabon szabaddá teszi az alapozó lakkot, majd mindkét réteget egyszerre, mint egy öntapadó matricát, lehúzza.

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.