Artdeco Camouflage Cream

kozmetikai spatula a korrektorhoz

1×
Artdeco Camouflage Cream kozmetikai spatula a korrektorhoz
Artdeco Camouflage Cream kozmetikai spatula a korrektorhoz
Artdeco Camouflage Cream kozmetikai spatula a korrektorhoz
5,5 ml
1 280Ft

Kód: ART1649 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 04. 23.
Személyes átvétel
kedd 2019. 04. 23.
Artdeco Camouflage Cream
5,5 ml | 1 280Ft

Artdeco Camouflage Cream kozmetika leírása

A minőségi Artdeco Camouflage Cream ecset segítségével tökéletes sminket készíthet.

Tulajdonságok:

  • krémes termékek felhordására
  • utazáshoz és kézitáskába is
  • speciális alakja megkönnyíti az alkalmazását

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.