ArtdecoCamouflage Cream korrektor ceruza

Artdeco Camouflage Cream korrektor ceruza
Artdeco Camouflage Cream korrektor ceruza
árnyalat 496.1 Fair Vanilla 1.6 g
3 330Ft

208 125,00Ft / 100 g, áfával
10% a notino kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
Kód: ART1632 | Raktáron
Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2021. 09. 23.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 09. 23.

Leírás Artdeco Camouflage Cream
Tulajdonságok

Az Artdeco Camouflage vízálló korrektor ceruza remekül elfedi a bőrhibákat, és hosszan tartó összetételének köszönhetően egész napra nyugodtan rábízhatja magát.

Tulajdonságai:

  • elfedi az olyan bőrhibákat, mint a pattanások, szem alatti sötét karikák, hegek vagy bőrpír
  • színskálája valamennyi bőrhiba típus elfedését lehetővé teszi
  • textúrája finoman krémes és könnyen felvihető
  • hosszan tartó, víz- és dörzsölésálló

Alkalmazása:
Vigye fel az ujjával vagy ecsettel az arcának azokra a helyeire, amelyeket el szeretne fedni. Gyengéden paskolja be a bőrbe, és várja meg, amíg felszívódik.

Tulajdonságok

Konzisztencia
kemény
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Fedés alapján
Közepes, Magas
Hatás
vízállóság, korrekciós

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.

Értékelés Artdeco Camouflage Cream