Artdeco Eyeshadow Brush Premium Qualityszemhéjfesték ecset kecskeszőrből

Artdeco Eyeshadow Brush Premium Quality szemhéjfesték ecset kecskeszőrből
Artdeco Eyeshadow Brush Premium Quality szemhéjfesték ecset kecskeszőrből
szemhéjfesték ecset kecskeszőrből

Kód: ART3085 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Az elküldéssel engedélyezi a Notino s.r.o. társaság számára azt, hogy az Ön e-mail címére a társaság, legfeljebb 1 évig, egy konkrét termékének elérhetőségéről tájékoztatást küldjön. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák tartalmazzák.​
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.

Artdeco Eyeshadow Brush Premium Quality termékleírás

Az Artdeco kerek szemfesték-ecsete kecskeszőrből készült sörtéinek köszönhetően maximálisan komfortossá teszi a sminkelést, és garantálja a pontos felhordást.

Tulajdonságai:

  • optimális mennyiségű szemfestéket visz fel, és lehetővé teszi a tökéletes szétdolgozását
  • por és krémes állagú termékek felhordására is alkalmas
  • könnyen karbantartható, és sérülésmentesen tisztítható
  • prémium minőségű kecskeszőrből készül

Alkalmazása:
Hordja fel a szemfestéket az ecsettel a szemhéjára, és árnyékolja.
A higiéniai tisztaság, valamint a sörték finomságának megőrzése érdekében javasoljuk az ecset rendszeres tisztítását.

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.

Értékelés Artdeco Eyeshadow Brush Premium Quality