Artdeco Rubicell Mini Applictor

szemhéjfesték applikátor mini

Artdeco Rubicell Mini Applictor szemhéjfesték applikátor mini
Artdeco Rubicell Mini Applictor szemhéjfesték applikátor mini
szemhéjfesték applikátor mini
1 280Ft

Kód: ART2242 | Több mint 20 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2019. 07. 25.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2019. 07. 25.
Artdeco Rubicell Mini Applictor
szemhéjfesték applikátor mini | 1 280Ft

Artdeco Rubicell Mini Applictor termékleírás

A kiváló minőségű Artdeco Rubicell Mini Applictor szemsmink ecset a szem sminkeléséhez nélkülözhetetlen kellék.

Tulajdonságok:

  • utazáshoz és kézitáskába is
  • lehetővé teszi a szemhéjpúderek gyors felvitelét
  • optimális rétegben hordja fel a szemhéjfestéket

Összetétel:

  • szintetikus szálból készült

Használata:
A vékony vonalak megrajzolásához vezesse az ecsetet gyengéden a szempillák mentén. Amennyiben vastagabb vonalat szeretne, nyomja az ecsetet kissé erősebben. Az ecset hegyével könnyen be tudja fejezni a vonalat a belső vagy a külső szemzugban.

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.