ArtdecoLash Brush szempilla kefe

Artdeco Lash Brush szempilla kefe
Artdeco Lash Brush szempilla kefe
szempilla kefe
1 680Ft

1 680,00Ft / 1 db, áfával
Kód: ART2217 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 09. 22.
Személyes átvétel
szerda 2021. 09. 22.

Leírás Artdeco Lash Brush

A professzionális szempilla- és szemöldökecsettel szinte gyerekjáték a pillák és a szemöldök formázása. Könnyedén ki tudja emelni vele a pillái szépségét, és hibátlan sminkjével elkápráztathatja a környezetét.

Tulajdonságai:

  • tökéletesen elválasztja egymástól a pillákat, vagy formázza a szemöldököt
  • minden egyes szőrszálat a kívánt irányba igazít
  • a szemöldökön lévő felesleges púder is eltávolítható vele
  • szintetikus szálból készül

Használata:
A szempillák esetén az ecsetet közvetlenül a szempillaspirál után használja, még mielőtt a szempillafesték megszáradna. Válassza el egymástól a pillákat, majd a kefét azonnal törölje le. Szemöldöknél vezesse végig az ecsetet az íven, és gyengéden igazítsa meg a szálait.

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.

Értékelés Artdeco Lash Brush