Artdeco Beauty of Nature

vízálló szájceruza

Artdeco Beauty of Nature vízálló szájceruza
Artdeco Beauty of Nature vízálló szájceruza
Artdeco Beauty of Nature vízálló szájceruza
árnyalat 59 Chai Tea 1,2 g
2 470Ft

Kód: ART3522 | 3 db a raktáron
db
Csomagküldő – átvevőhely
2018. 12. 13., csütörtök
Személyes átvétel
2018. 12. 13., csütörtök
Artdeco Beauty of Nature
árnyalat 59 Chai Tea 1,2 g | 2 470Ft

Artdeco Beauty of Nature kozmetika leírása

A kiváló minőségű Artdeco Beauty of Nature ajakceruza meggátolja a rúzs kellemetlen elmosódását és segítségével tökéletes ajkakat formálhat.

Tulajdonságok:

  • meggátolja a rúzs ajkakon kívülre mosódását
  • tökéletesen keretezi és emeli ki az ajkakat
  • sokáig kitart

Használata:
Rajzolja meg a ceruzával az ajkak körvonalát, majd vigye fel az ajakrúzst vagy az ajakfényt.

Tulajdonságok

Vízálló
vízálló

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.