Artdeco 2 in 1 Laquer körömlakk 2 az 1-ben

Artdeco 2 in 1 Laquer körömlakk 2 az 1-ben
Artdeco 2 in 1 Laquer körömlakk 2 az 1-ben
Spóroljon
2 848Ft

Spóroljon 16%
2 380Ft

2 380,00Ft / 1 db, áfával
Kód: ART03810 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 04. 21.
Személyes átvétel
szerda 2021. 04. 21.

Leírás Artdeco 2 in 1 Laquer
Tulajdonságok

Az Artdeco 2 az 1-ben körömlakk átlátszó alap- és fedőréteget is biztosít a manikűrhöz, így egyetlen üvegcsével mindent megadhat a körmeinek, amire azoknak szükségük van. A tökéletesen ápolt kéz ezentúl csupán pillanatok kérdése.

Tulajdonságai:

  • megelőzi a körmök színelváltozását és sárgulását
  • meghosszabbítja a manikűr tartósságát és szépségét
  • táplálja és hidratálja a körömágyat
  • meggátolja a színes lakk leválását
  • formaldehid-mentes

Alkalmazása:
Vigyen fel először egy alapozóréteget, és hagyja alaposan megszáradni. Ezután lakkozza ki a körmeit a kedvenc színes körömlakkjával, majd száradás után hordja fel a fedőréteget, ami biztosítja a manikűr professzionális megjelenését és tartósságát.

Tulajdonságok

Árnyalat
átlátszó
Festék típusa
alapozó, top coat
Hatás
fényes

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.

Értékelés Artdeco 2 in 1 Laquer