Artdeco Asian Spa White Lotus & Rice Milk mélyen helyreállító krém kézre

Artdeco Asian Spa White Lotus & Rice Milk mélyen helyreállító krém kézre
Artdeco Asian Spa White Lotus & Rice Milk mélyen helyreállító krém kézre
Spóroljon
4 190Ft

Spóroljon 10%
75 ml
3 770Ft

5 026,67Ft / 100 ml, áfával
Kód: ART3683 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 06. 15.
Személyes átvétel
kedd 2021. 06. 15.

Leírás Artdeco Asian Spa White Lotus & Rice Milk
Tulajdonságok

Az Artdeco Asian Spa Skin Purity regeneráló kézkrém és pakolás ápolja a kéz extra száraz és gyakran igénybe vett bőrét. Mélyrehatóan táplálja, lágyítja, és bársonyosan selymes érzését kelti.

Tulajdonságai:

  • intenzív hidratálást és megfelelő táplálást biztosít a bőrnek
  • finom és lágy tapintásúvá teszi a kéz bőrét
  • klasszikus krémként és mélyrehatóan regeneráló pakolásként is szolgál
  • gyorsan felszívódik a bőrbe, és nem hagy zsíros filmet maga után

Alkalmazása:
Vigyen fel megfelelő mennyiségű krémet a kezére, és gyengéden masszírozza be. Heti 1-2 alkalommal vigyen fel nagyobb mennyiségű krémet a kezére, és hagyja legalább 20 percig hatni. Használjon ilyenkor pamutkesztyűt. Ezután a felesleges krémet öblítse le vízzel, vagy törölje le kíméletesen papírzsebkendővel.

Tulajdonságok

Konzisztencia
krém
Bőrtípus
minden bőrtípusra

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.

Értékelés Artdeco Asian Spa White Lotus & Rice Milk