Artdeco Super Rich Hand Cream & Mask

mélyen regeneráló krém és maszk kézre

Artdeco Super Rich Hand Cream & Mask mélyen regeneráló krém és maszk kézre
75 ml

Kód: ART3683 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Artdeco Super Rich Hand Cream & Mask
75 ml

Áru elérhetőségének nyomon követése

Artdeco Super Rich Hand Cream & Mask kozmetika leírása

Az Artdeco Asian Spa Skin Purity regeneráló kézkrém és pakolás ápolja a kéz extra száraz és gyakran igénybe vett bőrét. Mélyrehatóan táplálja, lágyítja, és bársonyosan selymes érzését kelti.

Tulajdonságai:

  • intenzív hidratálást és megfelelő táplálást biztosít a bőrnek
  • finom és lágy tapintásúvá teszi a kéz bőrét
  • klasszikus krémként és mélyrehatóan regeneráló pakolásként is szolgál
  • gyorsan felszívódik a bőrbe, és nem hagy zsíros filmet maga után

Alkalmazása:
Vigyen fel megfelelő mennyiségű krémet a kezére, és gyengéden masszírozza be. Heti 1-2 alkalommal vigyen fel nagyobb mennyiségű krémet a kezére, és hagyja legalább 20 percig hatni. Használjon ilyenkor pamutkesztyűt. Ezután a felesleges krémet öblítse le vízzel, vagy törölje le kíméletesen papírzsebkendővel.

Tulajdonságok

Bőrtípus
minden bőrtípusra
Konzisztencia
krém

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.