Artdeco Asian Spa Skin Purity

kozmetika szett II.

Artdeco Asian Spa Skin Purity kozmetika szett II.
Artdeco Asian Spa Skin Purity kozmetika szett II.
kozmetika szett II.

Kód: ART3661 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

A szett tartalma: Hydrating Body Lotion 200 ml + Foaming Shower Gel 100 ml + Super Rich Hand Cream and Mask 75 ml

Artdeco Asian Spa Skin Purity
kozmetika szett II.

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
kozmetika szett
Bőrtípus
minden bőrtípusra

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.