Artdeco Asian Spa Skin Purity

ápoló tusoló olaj a finom és sima bőrért

Artdeco Asian Spa Skin Purity ápoló tusoló olaj a finom és sima bőrért
Artdeco Asian Spa Skin Purity ápoló tusoló olaj a finom és sima bőrért
White Lotus & Rice Milk 200 ml

Kód: ART3684 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Artdeco Asian Spa Skin Purity
White Lotus & Rice Milk 200 ml

Artdeco Asian Spa Skin Purity kozmetika leírása

A kényeztető Artdeco Asian Spa Skin Purity tusoló olaj a tisztálkodás során szükséges mértékben hidratálja és ápolja a bőrt. Használata után ismét tele lesz vitalitással.

Tulajdonságok:

  • helyreállítja a bőr komfortérzetét
  • bársonyosan lágy tapintásúvá teszi a bőrt
  • lágyítja és elasztikusabbá teszi a bőrt
  • intenzíven hidratál

Használata:
Zuhanyozás vagy fürdés során alkalmazza. Vigye fel a teljes testfelületre, majd öblítse le meleg vízzel. Mindennapi használatra alkalmas.

Tulajdonságok

Bőrtípus
minden bőrtípusra

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.