Artdeco Asian Spa New Energy

revitalizáló peeling testre

Artdeco Asian Spa New Energy revitalizáló peeling testre
Artdeco Asian Spa New Energy revitalizáló peeling testre
Artdeco Asian Spa New Energy revitalizáló peeling testre
Kiárusítás
Ginger & Goji Berry 200 ml
6 610Ft

Kód: ART3674 | Több mint 5 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2019. 01. 21., hétfő
Személyes átvétel
már holnap 2019. 01. 19., szombat
Artdeco Asian Spa New Energy
Ginger & Goji Berry 200 ml | 6 610Ft

Artdeco Asian Spa New Energy kozmetika leírása

A minőségi Artdeco Asian Spa New Energy testradír eltávolítja bőréről az elhalt hámsejteket és biztosítja a tökéletes simaságát.

Tulajdonságok:

  • revitalizálja a bőrt
  • eltávolítja az elhalt hámsejteket
  • tökéletesen finomítja a bőrt

Tulajdonságok

Bőrtípus
minden bőrtípusra

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.