Artdeco Exfoliating Body Scrub

revitalizáló peeling testre

Artdeco Exfoliating Body Scrub revitalizáló peeling testre
Ginger & Goji Berry 200 ml

Kód: ART3674 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Artdeco Exfoliating Body Scrub
Ginger & Goji Berry 200 ml

Áru elérhetőségének nyomon követése

Artdeco Exfoliating Body Scrub kozmetika leírása

A minőségi Artdeco Exfoliating Body Scrub testradír eltávolítja bőréről az elhalt hámsejteket és biztosítja a tökéletes simaságát.

Tulajdonságok:

  • revitalizálja a bőrt
  • eltávolítja az elhalt hámsejteket
  • tökéletesen finomítja a bőrt

Tulajdonságok

Bőrtípus
minden bőrtípusra

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.