Artdeco Boosting Gel Moisturizer

testápoló tej minden bőrtípusra

Artdeco Boosting Gel Moisturizer testápoló tej minden bőrtípusra
Artdeco Boosting Gel Moisturizer testápoló tej minden bőrtípusra
Artdeco Boosting Gel Moisturizer testápoló tej minden bőrtípusra
Kiárusítás
4 990Ft
Kedvezmény 27%
Ginger & Goji Berry 200 ml
3 620Ft

Kód: ART3672 | Több mint 5 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2019. 03. 27.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2019. 03. 27.
Artdeco Boosting Gel Moisturizer
Ginger & Goji Berry 200 ml | 3 620Ft

Artdeco Boosting Gel Moisturizer kozmetika leírása

A minőségi Artdeco Boosting Gel Moisturizer testápoló gél a teljes testfelület bőrét ápolja, kifeszíti a bőrt és komfortérzetet biztosít számára.

Tulajdonságok:

  • mélyrehatóan hidratál és táplál
  • gyorsan felszívódik és azonnal szárad

Tulajdonságok

Bőrtípus
minden bőrtípusra
Konzisztencia
gél

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.