Artdeco Asian Spa Deep Relaxation aroma diffúzor töltelékkel Asian Neroli & Sandalwood

 • Artdeco Asian Spa Deep Relaxation aroma diffúzor töltelékkel  Asian Neroli & Sandalwood
 • Artdeco Asian Spa Deep Relaxation aroma diffúzor töltelékkel  Asian Neroli & Sandalwood 1
 • Artdeco Asian Spa Deep Relaxation aroma diffúzor töltelékkel  Asian Neroli & Sandalwood 2
 • Artdeco Asian Spa Deep Relaxation aroma diffúzor töltelékkel  Asian Neroli & Sandalwood 3
 • Artdeco Asian Spa Deep Relaxation aroma diffúzor töltelékkel  Asian Neroli & Sandalwood 4
   více

  Artdeco Asian Spa Deep Relaxation változatok

  • Artdeco Asian Spa Deep Relaxation aroma diffúzor töltelékkel 100 ml Asian Neroli & Sandalwood aroma diffúzor töltelékkel 100 ml Asian Neroli & Sandalwood 

   Ez a termék jelenleg nem elérhető.

   Kód: ART3663

  Fel

  Parfüm leírása Artdeco Asian Spa Deep Relaxation

  Értékelés

  Az üveg kinézete

  Illat intenzitás

  Intenzitás

  A teljes hatás

  Az illatosító Artdeco Asian Spa Deep Relaxation aroma diffúzor kellemes módja a helyiségek illatosításnak. Az aroma diffúzor egy töltetet tartalmaz, mely a belehelyezett pálcikák segítségével fokozatosan párolog ki a levegőbe és meghitt aromát áraszt a helyiségben.

  Tulajdonságok:

  • melengető illat

  Használata:

  A helyiség illatának intenzitását a folyadékban lévő pálcikák időnkénti megfordításával is fokozhatja. Tartsa távol a gyermekektől. Amennyiben a diffúzor töltete a bőrrel érintkezik, azonnal mossa le bő vízzel és szappannal. Szembe jutás esetén öblítse néhány percen keresztül bő vízzel a szemét.

  Fel

  A Artdeco márkáról

  Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

  Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

  A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.

  Fel

  Értékelés Artdeco Asian Spa Deep Relaxation

  Mit gondol Ön a Artdeco Asian Spa Deep Relaxation termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "


  Az elküldéssel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Notino s.r.o. /Kft./, az Ön személyes adatait termékértékelés feldolgozása és megjelenítése céljából feldolgozza. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák.​