Aronal Kids fogkefe gyermekeknek + 2 tartalékfej

 • Aronal Kids fogkefe gyermekeknek + 2 tartalékfej
   více

  Aronal Kids változatok

  • Aronal Kids fogkefe gyermekeknek + 2 tartalékfej Blue & Yellow fogkefe gyermekeknek + 2 tartalékfej 

   Ez a termék jelenleg nem elérhető.

   Blue & Yellow
   Kód: ARO0219

  Fel

  A Aronal márkáról

  Értékelés

  Egyszerű használat

  Kozmetikai minőség

  Eredményesség

  Az Aronal márka hagyományos fogápolási termékek gyártója. Ma már sokkal igényesebbek vagyunk fog- és szájápolás terén mint régebben, mikor még elég volt bármelyik fogkefe és fogkrém. Ma már többet akarunk a fogkrémektől, mint az egyszerű tisztítást. Hosszan tartó és megelőző védelmet várunk el, egészséges fogakat és friss lehelletet. Egyre inkább előnyben részesítjük a klinikailag alátámasztott hatású és minőségi összetevőkből álló termékeket.

  Az Aronal része a svájci GABA Group csoportnak, melynek gyökerei az 1638-as évhez nyúlnak vissza, amikor is a "Goldene Apotheke Basel" (GABA) céget megalapították.  1944-ben kezdett el GABA kizárólagosan a szájápolásra specializálódni és piacra dobta az Aronal fogkrémet. 1963-ban létrehozták az Elmex, 1986-ban pedig a Meridol márkát. Ma az európai piacon a GABA termékek fontos helyet foglalnak el száj- és fogápolási termékek között. GABA leányvállalatai vezető szerepet játszanak Svájcban, Németországban és Ausztriában, de több európai országban is sikeresen helytáll (pl.Franciaországban, Olaszországban és Lengyelországban).

  Az Aronal egy speciális fogkrém, mely nemcsak azonnali de megelőző hatással is rendelkezik. Az Aronal fogkrém klinikailag tesztelt és tudományosan elismert készítmény a minőségi és hosszan tartó fogápolásért. Napközben növekedik a foglepedék és a baktériumok száma az étkezések során. Az Aronal fogkrém reggeli használata ezen baktériumokat gondosan eltávolítja. Cinktartalmának köszönhetően pedig véd a fogínyvérzés és gyulladás ellen. A fogíny erős és egészséges lesz, ami elengedhetetlen feltétele a fogak egészséges megőrzésének. A fog reggeli tisztítása Aronal fogkrémmel megerősíti és védi fogínyét, gondoskodik a fogak tisztán tartásáról és a tiszta leheletről egész nap. Ugyanezen minőségi szolgálatot nyújtja esténkénti használatával is.

  Az Aronal márka fogkrémek mellett szájvizek gyártásával is foglalkozik a baktériumok és a foglepedék elleni harc sikeressége érdekében. Kínálatában továbbá szerepelnek fogkefék gyermekek és felnőttel számára egyaránt, cserélhető fejekkel. A vásárlók leggyakrabban Aronal Protection fogkrémet, Aronal Dental Care fogkefét + 2 cserélhető fejjel gyermekek és felnőttel számára, valamint Aronal Protection szájvizet a friss leheletért választják.

  Aronal termékek tehát biztosítják Önnek a szép és egészséges fogak megőrzését. Minőséget, hagyományt és tudományosan elismert termékeket kap pénzéért cserében. Gondosan válassza ki azt a fogápolási terméket, mely tisztességes szolgálatot nyújt majd Önnek a mindennapokban.

  Fel

  Értékelés Aronal Kids

  Mit gondol Ön a Aronal Kids termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "


  Az elküldéssel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Notino s.r.o. /Kft./, az Ön személyes adatait termékértékelés feldolgozása és megjelenítése céljából feldolgozza. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák.​