Armani Sky di Gioiaeau de parfum hölgyeknek

10×
Armani Sky di Gioia eau de parfum hölgyeknek
Armani Sky di Gioia eau de parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
30 300Ft

Spóroljon 22%
100 ml
23 650Ft

Kód: GIO4608 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.
Express One (Transoflex)
péntek 2020. 09. 25.
Személyes átvétel
péntek 2020. 09. 25.

Armani Sky di Gioia parfüm leírása
Összetétel

Kezdjen minden új napot friss adag örömmel és várakozással. Az Armani Sky di Gioia Eau de Parfum a nők számára ugyanolyan mágikus, mint a napfelkelte, zamatos, mint az érett gyümölcs és felejthetetlen, mint a szerelmétől kapott virágcsokor. Kényeztesse magát minden nap egy adag édesen virágos formában megjelenő optimizmussal.

  • virágos-gyümölcsös illat fás akkordokkal
  • olyan légies nőknek, akik nem hétköznapi élményekre vágynak
  • általános viseletre, nyaraláshoz és munkába is megfelelő

Az illat összetétele
Az Eau de Parfum az édes licsi és körte gyöngéd illatával bontakozik ki. Nyomában a rózsaszín bazsarózsa és a mámorító rózsa elragadó illatai férkőznek a szívéhez. Az illatkompozíció zárásaként a cédrusfa, szeder és fehér pézsma vibráló akkordjaival kényezteti az orrát.

Az illat története
Az Armani Sky di Gioia Eau de Parfum 2017 tavaszán jelent meg a piacon és Marie Salamagne parfümőr munkáját dicséri. Illatát Giorgio Armani kinyilatkoztatása ihlette: „Lenyűgöz a napkelte, annak állandóan változó színei és a fények és árnyékok kontrasztja“. Üvegcséje a hiteles, mai nő keresésére tett utalással a lényegi eleganciát testesíti meg. Az Armani Sky di Gioia Eau de Parfum dizájnját a természetben bárhol megfigyelhető finom vonalak tisztasága jellemzi.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
licsi, körte
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, rózsaszín bazsarózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, fehér pézsma, szeder
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Armani a márkáról

Az Armani azt az eleganciát testesíti meg, melyben az idők felett állóság az aktuális trendekkel párosul.

Giorgio Armani minden idők egyik legsikeresebb olasz divattervezőjeként ismert. Összetéveszthetetlen stílusával, amelyben a fesztelenség egy cseppnyi szélsőségességgel társul, világszerte több millió nő szívét megnyerte. Akárcsak modelljei, az Armani parfümök és kozmetikumok is a minőség, az idők felett állóság és a siker szinonímiái.

Armani saját márkájának megalapítása előtt szabadúszó divattervezőként egy sor divatháznak dolgozott. A múlt század '70 -es éveiben megalkotta első saját kollekcióját és nem sokkal később megjelent a piacon az Armani nevet viselő kozmetikai, smink és parfüm termékcsaládja is.

A férfi Armani Acqua di Gio illetve a női Armani Si olyan időtálló klasszikusok, amelyek kitörölhetetlenül beírták magukat a történelembe, és még mindig a népszerűségi listák vezető helyein szerepelnek.

Akár a jól bevált klasszikus, akár a modern értelmezés mellett dönt, az Armani parfümök választása soha nem okoz csalódást.

Értékelés Armani Sky di Gioia10