Armani Sky di Gioiaeau de parfum hölgyeknek

7×
Armani Sky di Gioia eau de parfum hölgyeknek
Armani Sky di Gioia eau de parfum hölgyeknek
Akció
Ingyenes kiszállítás
30300Ft

Spóroljon 27%
100 ml
21990Ft

Kód: GIO4608 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 02. 25.
Személyes átvétel
kedd 2020. 02. 25.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Armani Sky di Gioia parfüm leírása
Összetétel

Kezdjen minden új napot friss adag örömmel és várakozással. Az Armani Sky di Gioia Eau de Parfum a nők számára ugyanolyan mágikus, mint a napfelkelte, zamatos, mint az érett gyümölcs és felejthetetlen, mint a szerelmétől kapott virágcsokor. Kényeztesse magát minden nap egy adag édesen virágos formában megjelenő optimizmussal.

  • virágos-gyümölcsös illat fás akkordokkal
  • olyan légies nőknek, akik nem hétköznapi élményekre vágynak
  • általános viseletre, nyaraláshoz és munkába is megfelelő

Az illat összetétele
Az Eau de Parfum az édes licsi és körte gyöngéd illatával bontakozik ki. Nyomában a rózsaszín bazsarózsa és a mámorító rózsa elragadó illatai férkőznek a szívéhez. Az illatkompozíció zárásaként a cédrusfa, szeder és fehér pézsma vibráló akkordjaival kényezteti az orrát.

Az illat története
Az Armani Sky di Gioia Eau de Parfum 2017 tavaszán jelent meg a piacon és Marie Salamagne parfümőr munkáját dicséri. Illatát Giorgio Armani kinyilatkoztatása ihlette: „Lenyűgöz a napkelte, annak állandóan változó színei és a fények és árnyékok kontrasztja“. Üvegcséje a hiteles, mai nő keresésére tett utalással a lényegi eleganciát testesíti meg. Az Armani Sky di Gioia Eau de Parfum dizájnját a természetben bárhol megfigyelhető finom vonalak tisztasága jellemzi.

Összetétel

Fej
licsi, körte
Szív
rózsa, rózsaszín bazsarózsa
Alap
cédrus, fehér pézsma, szeder
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Armani a márkáról

Az Armani azt az eleganciát testesíti meg, melyben az idők felett állóság az aktuális trendekkel párosul.

Giorgio Armani minden idők egyik legsikeresebb olasz divattervezőjeként ismert. Összetéveszthetetlen stílusával, amelyben a fesztelenség egy cseppnyi szélsőségességgel társul, világszerte több millió nő szívét megnyerte. Akárcsak modelljei, az Armani parfümök és kozmetikumok is a minőség, az idők felett állóság és a siker szinonímiái.

Armani saját márkájának megalapítása előtt szabadúszó divattervezőként egy sor divatháznak dolgozott. A múlt század '70 -es éveiben megalkotta első saját kollekcióját és nem sokkal később megjelent a piacon az Armani nevet viselő kozmetikai, smink és parfüm termékcsaládja is.

A férfi Armani Acqua di Gio illetve a női Armani Si olyan időtálló klasszikusok, amelyek kitörölhetetlenül beírták magukat a történelembe, és még mindig a népszerűségi listák vezető helyein szerepelnek.

Akár a jól bevált klasszikus, akár a modern értelmezés mellett dönt, az Armani parfümök választása soha nem okoz csalódást.

Értékelés Armani Sky di Gioia