Armani Sì Passione Red Maestro Eau de Parfum hölgyeknek

Armani Sì Passione Red Maestro Eau de Parfum hölgyeknek
Armani Sì Passione Red Maestro Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
50 ml
23 270Ft

46 540Ft / 100 ml, áfával
Kód: GIO06473 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 03. 09.
Személyes átvétel
kedd 2021. 03. 09.

Armani Sì Passione Red Maestro parfüm leírása
Összetétel

Hogyan írná le magát? Amikor a szavak nem elég kifejezőek, hagyja a parfümöt beszélni. Az Armani Si Passione Red Maestro Eau de Parfum nem csupán a legcsábítóbb részletekig megmutatja, de fel is szabadítja az önben rejtőző nőies életszenvedélyt.

  • a Si Passione Eau de Parfum élénkebb megfogalmazása
  • elegáns nőknek való virágos-gyümölcsös illat
  • 2019-ben bemutatott limitált kiadás

Az illat összetétele
Fejillatában a fekete ribizli zamatos jegyei uralkodnak, melyek a rózsabors esszenciájával társultak, hogy még jobban kiteljesedhessen a ragyogásuk és érzékiségük. Amint a fejjegyek lassan visszavonulnak, a szíve megtelik a jázmin akkordjaival. Az Eau de Parfum alapjában a vanília fehér pézsmával ölelkezik, hogy merész és modern megjelenést adjon az illatkompozíciónak.

Az illat története
Ez az Eau de Parfum arra született, hogy pontosan úgy támogassa a nők szenvedéllyel teli oldalának érvényesülését, amilyen az valójában. Az Armani Si Passione Red Maestro parfüm a vágyaik, a szerelmük, az életük kinyilatkoztatása.

Úgy tűnhet, hogy a jól ismert, ikonikus Armani Si Passione vörös üvegcséje már jobban ki sem emelhetné a parfüm karakterét. Az élénkebb, limitált kiadású Red Maestro üvegcséjét díszítő piros bársony szalag azonban az egyébként is hatásos üvegcsét még magasabb szintre emelte.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
rózsabors, feketeribizli
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
vanília, pézsma
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Armani a márkáról

Az Armani azt az eleganciát testesíti meg, melyben az idők felett állóság az aktuális trendekkel párosul.

Giorgio Armani minden idők egyik legsikeresebb olasz divattervezőjeként ismert. Összetéveszthetetlen stílusával, amelyben a fesztelenség egy cseppnyi szélsőségességgel társul, világszerte több millió nő szívét megnyerte. Akárcsak modelljei, az Armani parfümök és kozmetikumok is a minőség, az idők felett állóság és a siker szinonímiái.

Armani saját márkájának megalapítása előtt szabadúszó divattervezőként egy sor divatháznak dolgozott. A múlt század '70 -es éveiben megalkotta első saját kollekcióját és nem sokkal később megjelent a piacon az Armani nevet viselő kozmetikai, smink és parfüm termékcsaládja is.

A férfi Armani Acqua di Gio illetve a női Armani Si olyan időtálló klasszikusok, amelyek kitörölhetetlenül beírták magukat a történelembe, és még mindig a népszerűségi listák vezető helyein szerepelnek.

Akár a jól bevált klasszikus, akár a modern értelmezés mellett dönt, az Armani parfümök választása soha nem okoz csalódást.

Értékelés Armani Sì Passione Red Maestro