Armani Sì Passione Intense Eau de Parfum hölgyeknek

28×
Armani Sì Passione Intense Eau de Parfum hölgyeknek
Armani Sì Passione Intense Eau de Parfum hölgyeknek
Akció
Ingyenes kiszállítás
100 ml
32 000Ft

32 000Ft / 100 ml, áfával
Kód: GIO06604 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 03. 08.
Személyes átvétel
szombat 2021. 03. 06.

Armani Sì Passione Intense parfüm leírása
Összetétel

Azt az atmoszférát, amivel a női Armani Sì Passione Intense Eau de Parfum körülöleli, nagyon is jól ismeri. Ugyanis pont azt a pillanatot ragadja meg, amely akkor keríti hatalmába, amikor átéli az igazi szenvedélyt.

  • fás-virágos illat, amely a nő csodálatosságát hangsúlyozza
  • a kultikus Armani Sì Passione parfüm intenzívebb folytatása
  • a fekete üvegcse a leleplezésre váró érzékiséget szimbolizálja

Az illat összetétele
A feketeribizli jellegzetes illata, amely a teljes Si parfümsorozatot végigkíséri, már amint beleszagol ebbe az érzéki és erőteljes illatkompozícióba, lenyűgözi. Hamarosan előtérbe lép a jázmin káprázatos illata, mely Giorgio Armani megfogalmazása szerint is a legszenvedélyesebb virág. Az illat felemelkedéséről és hosszú tartásáról a melengető vanília és az édesen fás pacsuli gondoskodik.

Az illat története
Az Armani Si Passione Intense minden olyan nőt elbűvöl, akiben szenvedély és hódítási vágy lakozik. Aki már egyszer megadta magát az ikonikus Armani Si varázsának, az Intense változatot is szeretni fogja, mivel a kulcsfontosságú összetevők változatlanok maradtak. Ez az üvegcse esetében is igaz, melynek fekete lakkozása tökéletesen harmonizál az illat történetével. Tartalmának erőteljesebb szenvedélyességét egy további fekete lakkréteggel fejezi ki, mely az alj felé haladva egyre intenzívebbé válik.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
feketeribizli
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
vanília, pacsuli
Az illat fajtája
virágos, fás

Armani Sì Passione Intense vonatkozásában írtuk
Cikkek

Armani a márkáról

Az Armani azt az eleganciát testesíti meg, melyben az idők felett állóság az aktuális trendekkel párosul.

Giorgio Armani minden idők egyik legsikeresebb olasz divattervezőjeként ismert. Összetéveszthetetlen stílusával, amelyben a fesztelenség egy cseppnyi szélsőségességgel társul, világszerte több millió nő szívét megnyerte. Akárcsak modelljei, az Armani parfümök és kozmetikumok is a minőség, az idők felett állóság és a siker szinonímiái.

Armani saját márkájának megalapítása előtt szabadúszó divattervezőként egy sor divatháznak dolgozott. A múlt század '70 -es éveiben megalkotta első saját kollekcióját és nem sokkal később megjelent a piacon az Armani nevet viselő kozmetikai, smink és parfüm termékcsaládja is.

A férfi Armani Acqua di Gio illetve a női Armani Si olyan időtálló klasszikusok, amelyek kitörölhetetlenül beírták magukat a történelembe, és még mindig a népszerűségi listák vezető helyein szerepelnek.

Akár a jól bevált klasszikus, akár a modern értelmezés mellett dönt, az Armani parfümök választása soha nem okoz csalódást.

Értékelés Armani Sì Passione Intense28