Skip to main content

ArmaniSì Passione Intense Eau de Parfum hölgyeknek

35×
Armani Sì Passione Intense Eau de Parfum hölgyeknek
Armani Sì Passione Intense Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
38 100Ft

Spóroljon 24%
50 ml
28 650Ft

Raktáron | 57 300,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: GIO06605
1
Termékmintát csatolunk rendeléséhez. Abban az esetben, ha nem tetszik Önnek, ingyenesen visszaküldheti nekünk a nagy kiszerelésű terméket.Szeretnék többet tudni
Express One Hungary
kedd 2022. 02. 01.
Személyes átvétel
kedd 2022. 02. 01.

Azt az atmoszférát, amivel a női Armani Sì Passione Intense Eau de Parfum körülöleli, nagyon is jól ismeri. Ugyanis pont azt a pillanatot ragadja meg, amely akkor keríti hatalmába, amikor átéli az igazi szenvedélyt.

  • fás-virágos illat, amely a nő csodálatosságát hangsúlyozza
  • a kultikus Armani Sì Passione parfüm intenzívebb folytatása
  • a fekete üvegcse a leleplezésre váró érzékiséget szimbolizálja

Az illat összetétele
A feketeribizli jellegzetes illata, amely a teljes Si parfümsorozatot végigkíséri, már amint beleszagol ebbe az érzéki és erőteljes illatkompozícióba, lenyűgözi. Hamarosan előtérbe lép a jázmin káprázatos illata, mely Giorgio Armani megfogalmazása szerint is a legszenvedélyesebb virág. Az illat felemelkedéséről és hosszú tartásáról a melengető vanília és az édesen fás pacsuli gondoskodik.

Az illat története
Az Armani Si Passione Intense minden olyan nőt elbűvöl, akiben szenvedély és hódítási vágy lakozik. Aki már egyszer megadta magát az ikonikus Armani Si varázsának, az Intense változatot is szeretni fogja, mivel a kulcsfontosságú összetevők változatlanok maradtak. Ez az üvegcse esetében is igaz, melynek fekete lakkozása tökéletesen harmonizál az illat történetével. Tartalmának erőteljesebb szenvedélyességét egy további fekete lakkréteggel fejezi ki, mely az alj felé haladva egyre intenzívebbé válik.

Teljes összetevőlista

ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, HYDROXYCITRONELLAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL ALCOHOL, CITRONELLOL, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, LINALOOL, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, CINNAMYL ALCOHOL, ISOEUGENOL, COUMARIN, CITRAL, EUGENOL, BENZYL BENZOATE (F.I.L. B242847/2). A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
feketeribizli
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
vanília, pacsuli
Az illat fajtája
virágos, fás

Az Armani azt az eleganciát testesíti meg, melyben az idők felett állóság az aktuális trendekkel párosul.

Giorgio Armani minden idők egyik legsikeresebb olasz divattervezőjeként ismert. Összetéveszthetetlen stílusával, amelyben a fesztelenség egy cseppnyi szélsőségességgel társul, világszerte több millió nő szívét megnyerte. Akárcsak modelljei, az Armani parfümök és kozmetikumok is a minőség, az idők felett állóság és a siker szinonímiái.

Armani saját márkájának megalapítása előtt szabadúszó divattervezőként egy sor divatháznak dolgozott. A múlt század '70 -es éveiben megalkotta első saját kollekcióját és nem sokkal később megjelent a piacon az Armani nevet viselő kozmetikai, smink és parfüm termékcsaládja is.

A férfi Armani Acqua di Gio illetve a női Armani Si olyan időtálló klasszikusok, amelyek kitörölhetetlenül beírták magukat a történelembe, és még mindig a népszerűségi listák vezető helyein szerepelnek.

Akár a jól bevált klasszikus, akár a modern értelmezés mellett dönt, az Armani parfümök választása soha nem okoz csalódást.