ArmaniSì Passione ajándékszett hölgyeknek

Armani Sì Passione ajándékszett hölgyeknek
Armani Sì Passione ajándékszett hölgyeknek
ajándékszett hölgyeknek

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: GIO07108

Sì Passione Eau de Parfum 30 ml + parfümös testápoló tej 75 ml

Ajándék az Ön számára
Két ajándékot választhat a kosarában, ha Lancôme, Yves Saint Laurent, Armani, Prada, Valentino vagy Biotherm termékeket vásárol legalább 19 000 Ft értékben.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Szerezzen magának örömöt kedvelt illatának előnyös szettjével.A női Armani Sì Passione parfüm-szett dupla örömöt szerez – szép csomagolásával és plusz ajándékkal.

Tulajdonságok:

  • a szettként ajándékozott illat megsokszorozza az örömöt
  • ajándéknak kiváló
  • minden nőnek örömöt szerez

A szett tartalma:

  • Sì Passione Eau de Parfum 30 ml
  • parfümös testápoló tej 75 ml

Összetétel

Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Az Armani azt az eleganciát testesíti meg, melyben az idők felett állóság az aktuális trendekkel párosul.

Giorgio Armani minden idők egyik legsikeresebb olasz divattervezőjeként ismert. Összetéveszthetetlen stílusával, amelyben a fesztelenség egy cseppnyi szélsőségességgel társul, világszerte több millió nő szívét megnyerte. Akárcsak modelljei, az Armani parfümök és kozmetikumok is a minőség, az idők felett állóság és a siker szinonímiái.

Armani saját márkájának megalapítása előtt szabadúszó divattervezőként egy sor divatháznak dolgozott. A múlt század '70 -es éveiben megalkotta első saját kollekcióját és nem sokkal később megjelent a piacon az Armani nevet viselő kozmetikai, smink és parfüm termékcsaládja is.

A férfi Armani Acqua di Gio illetve a női Armani Si olyan időtálló klasszikusok, amelyek kitörölhetetlenül beírták magukat a történelembe, és még mindig a népszerűségi listák vezető helyein szerepelnek.

Akár a jól bevált klasszikus, akár a modern értelmezés mellett dönt, az Armani parfümök választása soha nem okoz csalódást.