Armani Sì Intenseeau de parfum hölgyeknek

14×
Armani Sì Intense eau de parfum hölgyeknek
Armani Sì Intense eau de parfum hölgyeknek
100 ml

Kód: GIO1733 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
15 000 Ft feletti megrendelés esetén választhat egy MEDIBLANC fogkrémet a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Armani Sì Intense parfüm leírása
Összetétel

Ne tartson a kockázatoktól! Az Armani Sì Intense női Eau de Parfum minden döntéshozatalhoz extra önbizalmat ad, és eredeti illatanyagokkal teli aromája kiemeli az ön kifinomult ízlését. A chypre illatkompozíciót azok a modern nők érzik majd testhezállónak, akik nem ijednek meg a kihívásoktól és az innovációtól.

  • kifinomult chypre illat gyümölcsös jegyekkel
  • egyedülálló, fekete üvegcse arany díszítéssel
  • független nőknek, akiket nem riaszt meg mások figyelme

Az illat összetétele
Engedje, hogy a fejillatban elbűvöljék a feketeribizli és ribizlilevél akkordjai, amelyeket a friss bergamott, a mandarin és a gyengéden tiszta frézia egészít ki. Utánuk egy hatalmas virágcsokor varázsolja el, amelyben a rózsa, az üröm és az illatcserje karakteres-gyümölcsös jegyei dominálnak. Ez után hamarosan megérzi a melengető ambroxan, az édes vanília és a fa alkotta alapillatot. A kompozíciónak a pacsuli ad csipetnyi egzotikus hatást.

Az illat története
Az Armani Sì Intense női Eau de Parfum kifinomult és innovatív módon összefonódó, válogatott jegyei tökéletesen kiegészítik viselőjük kifinomult ízlését. Az illatot 2014-ben mutatták be, egyedi alakú üvegcséje pedig, amely a fekete és az átlátszó részeket, illetve az arany logót egyesíti, minden toalettasztal gyönyörű dísze lehet.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
feketeribizli levele, bergamott, frézia, mandarin, feketeribizli
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, illatvirág, üröm, keserűnarancs
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, fás tónusok, ambroxan, vanília
Az illat fajtája
gyümölcsös, chypre

Armani a márkáról

Az Armani azt az eleganciát testesíti meg, melyben az idők felett állóság az aktuális trendekkel párosul.

Giorgio Armani minden idők egyik legsikeresebb olasz divattervezőjeként ismert. Összetéveszthetetlen stílusával, amelyben a fesztelenség egy cseppnyi szélsőségességgel társul, világszerte több millió nő szívét megnyerte. Akárcsak modelljei, az Armani parfümök és kozmetikumok is a minőség, az idők felett állóság és a siker szinonímiái.

Armani saját márkájának megalapítása előtt szabadúszó divattervezőként egy sor divatháznak dolgozott. A múlt század '70 -es éveiben megalkotta első saját kollekcióját és nem sokkal később megjelent a piacon az Armani nevet viselő kozmetikai, smink és parfüm termékcsaládja is.

A férfi Armani Acqua di Gio illetve a női Armani Si olyan időtálló klasszikusok, amelyek kitörölhetetlenül beírták magukat a történelembe, és még mindig a népszerűségi listák vezető helyein szerepelnek.

Akár a jól bevált klasszikus, akár a modern értelmezés mellett dönt, az Armani parfümök választása soha nem okoz csalódást.

Értékelés Armani Sì Intense