Armani eau de toilette hölgyeknek

13×
Armani Sì eau de toilette hölgyeknek
Armani Sì eau de toilette hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
25 600Ft

Spóroljon 27%
50 ml
18 660Ft

Kód: GIO2327 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és válassza ki a tökéletes ajándékot a kosarában. Szeretnék ajándékot
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2020. 07. 09.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2020. 07. 09.

Armani Sì parfüm leírása
Összetétel

A különösen kifinomult Giorgio Armani Sì Eau de Toilette a modern nőiesség, a természetes szépség és a szabadság érzése előtt tiszteleg. Emelje ki karizmáját és eleganciáját az érzékiség és a zabolátlanság exkluzív elegyével, hogy környezetére azonnal ellenállhatatlan vonzerővel hasson!

  • chypre illat friss gyümölcsök jegyeivel
  • a részletek tisztasága és az izgalmas tónusok játéka már-már függőséget okoz
  • az elegáns üvegcse érzékiséget, bájt és gyengédséget rejt

Az illat összetétele
Hagyja, hogy elvarázsolják a válogatott esszenciák, amelyek tökéletesen kifejezik az ön érzékeny belső világát! Az alapillatban a feketeribizli levelének érzéki esszenciáját érezheti, amely az illat virágos középső jegyeivel fonódik össze: Hagyja, hogy körülvegyék a rózsa és a virágzó frézia csábító jegyei! Az édesen vaníliás alapot fás jegyek, az ambroxan melegsége és a pacsuli földessége egészítik ki.

Az illat története
Legyen mindig önmaga és fejezze ki önmagát bátran a fényűző Giorgio Armani Sì Eau de Toilette-tel! Az illatot 2013-ban dobták piacra, az egyszerű, egyúttal elegáns üvegcse pedig az Armani márka filozófiáját fejezi ki. Könnyű lesz átadni magunkat ennek a gyengéd, ugyanakkor rendkívül csábító illatnak...

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
feketeribizli levele
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, frézia
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, fás tónusok, ambroxan, vanília
Az illat fajtája
gyümölcsös, chypre

Armani a márkáról

Az Armani azt az eleganciát testesíti meg, melyben az idők felett állóság az aktuális trendekkel párosul.

Giorgio Armani minden idők egyik legsikeresebb olasz divattervezőjeként ismert. Összetéveszthetetlen stílusával, amelyben a fesztelenség egy cseppnyi szélsőségességgel társul, világszerte több millió nő szívét megnyerte. Akárcsak modelljei, az Armani parfümök és kozmetikumok is a minőség, az idők felett állóság és a siker szinonímiái.

Armani saját márkájának megalapítása előtt szabadúszó divattervezőként egy sor divatháznak dolgozott. A múlt század '70 -es éveiben megalkotta első saját kollekcióját és nem sokkal később megjelent a piacon az Armani nevet viselő kozmetikai, smink és parfüm termékcsaládja is.

A férfi Armani Acqua di Gio illetve a női Armani Si olyan időtálló klasszikusok, amelyek kitörölhetetlenül beírták magukat a történelembe, és még mindig a népszerűségi listák vezető helyein szerepelnek.

Akár a jól bevált klasszikus, akár a modern értelmezés mellett dönt, az Armani parfümök választása soha nem okoz csalódást.

Értékelés Armani Sì