ArmaniMy Way Intense Eau de Parfum hölgyeknek

13×
Armani My Way Intense Eau de Parfum hölgyeknek
Armani My Way Intense Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
46 300Ft

Spóroljon 5%
90 ml
43 800Ft

Raktáron | 48 666,67Ft / 100 ml, áfával | Kód: GIO07073
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon az Armani márkától legalább 24 500 Ft értékben, és válasszon egy mini parfümöt a kosarában, ajándékként.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
hétfő 2021. 12. 06.

Élje meg még intenzívebben élete legértékesebb pillanatait! Ön az emlékeiben őrzi őket, az Armani My Way Intense női Eau de Parfum pedig varázslatos illatkompozíciójával fejezi ki őket. Ez az illat emlékezteti Önt utazásai nagy hatású élményeire, és minden egyes lépésére az önismeret felé vezető úton.

  • érzéki, virágos-fás illat
  • 2021-ben mutatták be
  • az eredeti Armani My Way érzékibb interpretációja

Az illat összetétele
Elsőként a fehér narancsvirág és a keserűnarancs-esszencia ragyogó kettőse nyűgözi le Önt. Utánuk az Indiában kézzel szedett, bársonyos, krémes tubarózsa kezd illatozni. A legvégül előtérbe kerülő alapjegyekben vanília és szantálfa uralkodik, amelyek kifejezésre juttatják az illat érzékiségét.

Az illat története
Nyisson az új lehetőségek és a találkozások felé, és határozza el, hogy ezeket a pillanatokat még mélyebben fogja megélni! Az elődje nyomdokaiban járó Armani My Way Intense illatot ezzel a jelszóval alkották meg. Az utazásokra emlékeztető talizmánra emlékeztető kupak változatlan maradt, és az üvegcse formája is a régi, de az üvegen már látható a fokozott intenzitás, hiszen a talpánál kékes árnyalatot vett fel.

A parfüm üvegcséje utántölthető, és a fenntarthatóság gondolata ezen felül is elkíséri a My Way Intense-t. Gyártási folyamata karbonsemlegességgel büszkélkedhet a felelős és fenntartható módon nyert alapanyagoknak, valamint az erdővédelmi programokban való részvételnek köszönhetően.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
keserű narancs, narancsfa virág
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
indiai tubarózsa, tubarózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
madagaszkári vanília, szantálfa
Az illat fajtája
virágos

Az Armani azt az eleganciát testesíti meg, melyben az idők felett állóság az aktuális trendekkel párosul.

Giorgio Armani minden idők egyik legsikeresebb olasz divattervezőjeként ismert. Összetéveszthetetlen stílusával, amelyben a fesztelenség egy cseppnyi szélsőségességgel társul, világszerte több millió nő szívét megnyerte. Akárcsak modelljei, az Armani parfümök és kozmetikumok is a minőség, az idők felett állóság és a siker szinonímiái.

Armani saját márkájának megalapítása előtt szabadúszó divattervezőként egy sor divatháznak dolgozott. A múlt század '70 -es éveiben megalkotta első saját kollekcióját és nem sokkal később megjelent a piacon az Armani nevet viselő kozmetikai, smink és parfüm termékcsaládja is.

A férfi Armani Acqua di Gio illetve a női Armani Si olyan időtálló klasszikusok, amelyek kitörölhetetlenül beírták magukat a történelembe, és még mindig a népszerűségi listák vezető helyein szerepelnek.

Akár a jól bevált klasszikus, akár a modern értelmezés mellett dönt, az Armani parfümök választása soha nem okoz csalódást.