Armani Lip Care tápláló és hidratáló ajakbalzsam

    • Armani Lip Care tápláló és hidratáló ajakbalzsam
      více

     Armani Lip Care változatok

     Fel

     Kozmetikai termék leírása Armani Lip Care

     Értékelés

     Egyszerű használat

     Kozmetikai minőség

     Eredményesség

     Tulajdonságok

     Konzisztencia

     balzsam

     A minőségi Armani Lip Care ajakbalzsam nélkülözhetetlen segítség az ajkak érzékeny bőrének minden évszakban történő ápolásához.

     Tulajdonságok:

     • mélyrehatóan hidratálja és intenzíven táplálja az arcbőrt
     • selymes és finom ajkakat eredményez
     • azonnali komfortérzetet ad az arcbőrnek
     • biztosítja az ajkak külső hatásokkal szembeni védelmét

     Használata:

     Vigye fel az ajkaira a nap folyamán többször, szükség szerint.

     Fel

     A Armani márkáról

     Az Armani azt az eleganciát testesíti meg, melyben az idők felett állóság az aktuális trendekkel párosul.

     Giorgio Armani minden idők egyik legsikeresebb olasz divattervezőjeként ismert. Összetéveszthetetlen stílusával, amelyben a fesztelenség egy cseppnyi szélsőségességgel társul, világszerte több millió nő szívét megnyerte. Akárcsak modelljei, az Armani parfümök és kozmetikumok is a minőség, az idők felett állóság és a siker szinonímiái.

     Armani saját márkájának megalapítása előtt szabadúszó divattervezőként egy sor divatháznak dolgozott. A múlt század '70 -es éveiben megalkotta első saját kollekcióját és nem sokkal később megjelent a piacon az Armani nevet viselő kozmetikai, smink és parfüm termékcsaládja is.

     A férfi Armani Acqua di Gio illetve a női Armani Si olyan időtálló klasszikusok, amelyek kitörölhetetlenül beírták magukat a történelembe, és még mindig a népszerűségi listák vezető helyein szerepelnek.

     Akár a jól bevált klasszikus, akár a modern értelmezés mellett dönt, az Armani parfümök választása soha nem okoz csalódást.

      

     Fel

     Értékelés Armani Lip Care

     Mit gondol Ön a Armani Lip Care termékről?

     A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


     Értékelés *

     1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

     1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

     1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "     Az elküldéssel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Notino s.r.o. /Kft./, 639 00 Brno, Londýnské náměstí 881/6, cégazonosító száma 27609057, az Ön személyes adatait termékértékelés feldolgozása és megjelenítése céljából feldolgozza. Az adatok átadhatók leányvállalatok és további adatfeldolgozók részére, akik azokat feldolgozhatják. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni, valamint kérni az adatkezelőtől a személyes adataihoz történő hozzáférését, azok javítását, törlését, valamint átadhatóságát, illetve feldolgozhatóságának korlátozását. Bővebb információkat a személyes adatkezelési alapelvek tartalmaznak.​

     Menu