Armani Emporio Stronger With Youeau de toilette uraknak

19×
Armani Emporio Stronger With You eau de toilette uraknak
Armani Emporio Stronger With You eau de toilette uraknak
Ingyenes kiszállítás
28200Ft

Spóroljon 18%
100 ml
22990Ft

Kód: GIO4966 | Raktáron
1

Kosárba téve

Armani Emporio Stronger With You eau de toilette uraknak 100 ml
| 1 db | 22990Ft
Vésessen lézerrel egy rövid szöveget termékére, és így egy egyedi ajándékot kap.
Ajándék az Ön számára
Használja a 15hu kódot a 15%-os kedvezményhez a teljes parfüm kínálatra. A kedvezmény nem érvényes a különleges ajánlattal rendelkező vagy kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 11. 19.
Személyes átvétel
hétfő 2019. 11. 18.
  • parfüm leírása
  • Cikkek
  • a márkáról
  • Értékelés

Armani Emporio Stronger With You parfüm leírása
Összetétel

Egy pillanatra se engedje meg a környezetének, hogy az ön eredetiségében vagy kiszámíthatatlanságában kételkedjen. A Giorgio Armani Emporio Stronger With You férfi Eau de Toilette a modern férfi energikus illata. Az őt viselő férfi a jelenben él és öntudatosan elegáns.

  • keleties, fougère férfi illat
  • vonzó aroma az egyes akkordok kiszámíthatatlan összecsengésével
  • női változatának párjaként született meg

Az illat összetétele
Az Eau de Toilette eredetisége meglepetésként hat és már a kezdetekkor sejtetni engedi, hogy egy időtlen illatról van szó. Fejillatában világosan kicseng a kardamom, rózsabors és ibolyalevelek keveréke. Olfaktorikus szívillatát a zsálya uralja, mely a soha véget nem érő fiatalságot szimbolizálja. Az alap érzéki vaníliája szeretetteljes ölelésben egyesül az édes gesztenye akkordokkal és megadja magát a pézsma ellenállhatatlan vonzásának.

Az illat története
Az illat a magabiztos eleganciát, és a fiatalság gondtalan nemtörődömségét közvetíti. Az Armani Emporio Stronger With You férfi Eau de Toilette a női változatú Armani Emporio Because It‘s You párjaként született. A két illat kölcsönösen kiegészíti egymást és párbeszédet folytat egymással. Tökéletes egyensúlyt teremtenek és a megingathatatlan szerelem szimbólumaként átadják egymásnak a szükséges erőt.

Összetétel

Fej
kardamon, ibolya levelek, rózsabors, menta
Szív
ananász, dinnye, zsálya
Alap
cédrus, borostyán, gesztenye, vanília
Az illat fajtája
aromás

Armani Emporio Stronger With You vonatkozásában írtuk
Cikkek

Armani a márkáról

Az Armani azt az eleganciát testesíti meg, melyben az idők felett állóság az aktuális trendekkel párosul.

Giorgio Armani minden idők egyik legsikeresebb olasz divattervezőjeként ismert. Összetéveszthetetlen stílusával, amelyben a fesztelenség egy cseppnyi szélsőségességgel társul, világszerte több millió nő szívét megnyerte. Akárcsak modelljei, az Armani parfümök és kozmetikumok is a minőség, az idők felett állóság és a siker szinonímiái.

Armani saját márkájának megalapítása előtt szabadúszó divattervezőként egy sor divatháznak dolgozott. A múlt század '70 -es éveiben megalkotta első saját kollekcióját és nem sokkal később megjelent a piacon az Armani nevet viselő kozmetikai, smink és parfüm termékcsaládja is.

A férfi Armani Acqua di Gio illetve a női Armani Si olyan időtálló klasszikusok, amelyek kitörölhetetlenül beírták magukat a történelembe, és még mindig a népszerűségi listák vezető helyein szerepelnek.

Akár a jól bevált klasszikus, akár a modern értelmezés mellett dönt, az Armani parfümök választása soha nem okoz csalódást.

Értékelés Armani Emporio Stronger With You

5.0
15
3
1
Tulajdonságok szerinti értékelés megjelenítése
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás