Armani Emporio Stronger With You Absolutely parfüm uraknak

2×
Armani Emporio Stronger With You Absolutely parfüm uraknak
Armani Emporio Stronger With You Absolutely parfüm uraknak
Ingyenes kiszállítás
Új
100 ml
30 380Ft

30 380,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: GIO06992 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 04. 21.
Személyes átvétel
szerda 2021. 04. 21.

Leírás Armani Emporio Stronger With You Absolutely
Összetétel

Korábban soha nem tapasztalt szenvedély. Élje át Ön is. Az Armani Emporio Stronger With You Absolutely férfiparfüm rendkívül érzéki formában tárja fel az abszolút szerelem élményét. Ez a parfüm a csábító és erősen addiktív illatkompozíciójával garantáltan meghódítja.

  • intenzív fougere illat virágos, gyümölcsös és keleties illatjegyekkel
  • az Armani Emporio Stronger With You illatok vonalát követi
  • 2021-ben bemutatott parfüm

Az illat összetétele
Először az édesen üde bergamott, a finoman egzotikus elemi és a férfias rumos illatjegyek csábító kombinációjával vonja magára a figyelmét. A fejillatot kis idő elteltével felváltja a levendula és a davana esszenciális olajának aromás illata, amelyek így együtt keleties színezetet visznek a kompozícióba. Az illat a melengető vanília, gesztenye, szantálfa és pacsuli illatjegyeivel lassan csendesedik le, miközben új függőséget vált ki Önben.

Az illat története
A nagysikerű Emporio Armani Stronger With You szériát folytató Stronger With You Absolutely parfüm az eddig megjelenő valamennyi illat közül a legintenzívebb arculatot kapta. És nem csak a tartalma tekintetében. Elődeitől az illat erős karakterét hangsúlyozó, alsó részén sötéten lakkozott üvegcséje is megkülönbözteti. Rumra emlékeztető színe az egyik összetevőre utal.

Ez a rendkívül izgalmas illat többek között vaníliával és levendulával tiszteleg a szerelem előtt. A parfümhöz az alapanyagok felelős módon kerültek kiválasztásra. A levendula franciaországi fenntartható forrásból származik, a vanília betakarítása pedig Madagaszkáron a helyi közösséget támogatja.

Fontos figyelmeztetések

Tűzveszélyes.

Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
rum
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
levendula
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
vanília, cédrusfa
Az illat fajtája
orientális, fougere

Armani a márkáról

Az Armani azt az eleganciát testesíti meg, melyben az idők felett állóság az aktuális trendekkel párosul.

Giorgio Armani minden idők egyik legsikeresebb olasz divattervezőjeként ismert. Összetéveszthetetlen stílusával, amelyben a fesztelenség egy cseppnyi szélsőségességgel társul, világszerte több millió nő szívét megnyerte. Akárcsak modelljei, az Armani parfümök és kozmetikumok is a minőség, az idők felett állóság és a siker szinonímiái.

Armani saját márkájának megalapítása előtt szabadúszó divattervezőként egy sor divatháznak dolgozott. A múlt század '70 -es éveiben megalkotta első saját kollekcióját és nem sokkal később megjelent a piacon az Armani nevet viselő kozmetikai, smink és parfüm termékcsaládja is.

A férfi Armani Acqua di Gio illetve a női Armani Si olyan időtálló klasszikusok, amelyek kitörölhetetlenül beírták magukat a történelembe, és még mindig a népszerűségi listák vezető helyein szerepelnek.

Akár a jól bevált klasszikus, akár a modern értelmezés mellett dönt, az Armani parfümök választása soha nem okoz csalódást.

Értékelés Armani Emporio Stronger With You Absolutely2