Armani Emporio In Love With Youeau de parfum hölgyeknek

4×
Armani Emporio In Love With You eau de parfum hölgyeknek
Armani Emporio In Love With You eau de parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
100 ml
27150Ft

Kód: GIO06088 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 25 700 Ft értékben Giorgio Armani női termékeket és egy sminktáskát, illetve egy miniatűrt kap ajándékba. A kosarában választhat 15 ml-es Sì Fiori parfüm vagy 75 ml-es Sì testápoló tej közül.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
péntek 2019. 12. 13.
Személyes átvétel
péntek 2019. 12. 13.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Armani Emporio In Love With You parfüm leírása
Összetétel

A merész Giorgio Armani Emporio In Love With You Eau de Parfum korunk fiatal nőjének mély szerelmi történetét ragadja meg. A függőséget kiváltó illatkompozíciót fekete cseresznye, jázmin és vanília keveréke alkotja.

  • finom gyümölcsös-virágos illat
  • érzéki és merész nőknek
  • minden alkalomra viselhető

Az illat összetétele
A gyümölcsös fejillat először a fekete cseresznye, ribizli és málna izgalmas esszenciájával bűvöli el. Ezután bontakozik ki az arab jázmin uralta, rendkívül nőies, virágos szív. Az illatkompozíció alapjában a finom írisz egzotikus pacsulival és krémes vaníliával társul.

Az illat története
A Giorgio Armani Emporio In Love With You női parfüm az Emporio Stronger With You Intensely férfi változat párja. Ez a két egyenértékű illat 2019-ben került bemutatásra. Kölcsönösen kommunikálnak egymással, provokálják és igyekszenek elcsábítani egymást.

Összetétel

Fej
feketeribizli, málna, cseresznye
Szív
rózsa, davana, valódi jázmin (arab)
Alap
pacsuli, vanília, nőszirom
Az illat fajtája
gyümölcsös

Armani a márkáról

Az Armani azt az eleganciát testesíti meg, melyben az idők felett állóság az aktuális trendekkel párosul.

Giorgio Armani minden idők egyik legsikeresebb olasz divattervezőjeként ismert. Összetéveszthetetlen stílusával, amelyben a fesztelenség egy cseppnyi szélsőségességgel társul, világszerte több millió nő szívét megnyerte. Akárcsak modelljei, az Armani parfümök és kozmetikumok is a minőség, az idők felett állóság és a siker szinonímiái.

Armani saját márkájának megalapítása előtt szabadúszó divattervezőként egy sor divatháznak dolgozott. A múlt század '70 -es éveiben megalkotta első saját kollekcióját és nem sokkal később megjelent a piacon az Armani nevet viselő kozmetikai, smink és parfüm termékcsaládja is.

A férfi Armani Acqua di Gio illetve a női Armani Si olyan időtálló klasszikusok, amelyek kitörölhetetlenül beírták magukat a történelembe, és még mindig a népszerűségi listák vezető helyein szerepelnek.

Akár a jól bevált klasszikus, akár a modern értelmezés mellett dönt, az Armani parfümök választása soha nem okoz csalódást.

Értékelés Armani Emporio In Love With You