Armani Emporio Diamondseau de parfum hölgyeknek

13×
Armani Emporio Diamonds eau de parfum hölgyeknek
Armani Emporio Diamonds eau de parfum hölgyeknek
Akció
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
35 400Ft

Spóroljon 32%
100 ml
23 990Ft

Kód: GIO0114 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és válassza ki a tökéletes ajándékot a kosarában. Szeretnék ajándékot
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
már holnap kedd 2020. 07. 07.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2020. 07. 07.

Armani Emporio Diamonds parfüm leírása
Összetétel

Ékesítse bőrét a női Armani Emporio Diamonds eau de parfum kivételes ékszerével! Ez a luxusminőségű, szikrázóan tiszta illat tökéletesre csiszolja természetes női szépségét, akárcsak egy ékszert.

  • finom, virágos akkordok alkotta illatkompozíció
  • luxusminőségű illat, amelyet a gyémántok tisztasága és szépsége ihletett
  • minden helyzetben önbizalmat és merészséget ad

Az illat összetétele
A licsi és a zamatos málna szokatlan bevezető kombinációja már az alapillatban elvarázsolja. Ezután egy virágos mezőn kezd futni, ahol a gyengéd rózsa, a bódító frézia, a mámorító gyöngyvirág és az egzotikus pacsuli nyűgözik le. A virágos akkordok tisztaságát még kifejezőbbé teszik a cédrus melengető jegyei. Az illatot a napsütötte borostyán, az ízletes vanília és egy cseppnyi enyhén füstös vetiver alkotta, fényűző alap teszi teljessé.

Az illat története
A luxusminőségű női Armani Emporio Diamonds eau de parfum-öt, amelyet 2007-ben dobtak piacra, Thierry Wasser, a parfümök mestere alkotta. A művészt a gyémántok feltűnő kivételessége és tiszta szépsége ihlette, amely az üvegcsén is megjelenik.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
licsi, málna
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, cédrus, gyöngyvirág, pacsuli, frézia
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, vanília, vetiverfű
Az illat fajtája
orientális, virágos

Armani a márkáról

Az Armani azt az eleganciát testesíti meg, melyben az idők felett állóság az aktuális trendekkel párosul.

Giorgio Armani minden idők egyik legsikeresebb olasz divattervezőjeként ismert. Összetéveszthetetlen stílusával, amelyben a fesztelenség egy cseppnyi szélsőségességgel társul, világszerte több millió nő szívét megnyerte. Akárcsak modelljei, az Armani parfümök és kozmetikumok is a minőség, az idők felett állóság és a siker szinonímiái.

Armani saját márkájának megalapítása előtt szabadúszó divattervezőként egy sor divatháznak dolgozott. A múlt század '70 -es éveiben megalkotta első saját kollekcióját és nem sokkal később megjelent a piacon az Armani nevet viselő kozmetikai, smink és parfüm termékcsaládja is.

A férfi Armani Acqua di Gio illetve a női Armani Si olyan időtálló klasszikusok, amelyek kitörölhetetlenül beírták magukat a történelembe, és még mindig a népszerűségi listák vezető helyein szerepelnek.

Akár a jól bevált klasszikus, akár a modern értelmezés mellett dönt, az Armani parfümök választása soha nem okoz csalódást.

Értékelés Armani Emporio Diamonds