Armani Emporio Because It's You

eau de parfum hölgyeknek 100 ml

22×
Armani Emporio Because It's You eau de parfum hölgyeknek 100 ml
Armani Emporio Because It's You eau de parfum hölgyeknek 100 ml
Ingyenes kiszállítás
34 700Ft

Spóroljon 30%
100 ml
24 460Ft

Kód: GIO4969 | Több mint 20 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2019. 08. 26.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2019. 08. 24.
Armani Emporio Because It's You
100 ml | 24 460Ft

Armani Emporio Because It's You parfüm leírása

A Giorgio Armani Emporio Because It’s You egy boldogsággal, gyengédséggel és ragyogással teli illat. Az a nő, aki ezt az illatot viseli, merész, azonnal magára vonja a figyelmet és egyetlen lehetőséget sem szalaszt el arra, hogy megmutassa, ki is ő valójában.

  • férfi változatának párjaként született
  • csalhatatlanul nőies és szenvedélyes Eau de Parfum
  • illat, mely játékos csáberővel hat

Az illat összetétele
Az illat nerolival társult, finoman érett málnával bontakozik ki. Szívében összetévesztetetlenül ott rejti a kifinomult rózsát. Az illat teljes összhatását pézsmával ölelkező édes vanília zárja, feltárva az összetett és hihetetlenül mély érzékiséget. 

Az illat története
A női Giorgio Armani Emporio Because It‘s You Eau de Parfum a férfi Armani Emporio Stronger With You változattal egy párt alkotva született meg. Kölcsönösen kiegészítik egymást, nő és férfi közötti illatpárbeszédet folytatva.  

Összetétel

Fej
citrom, keserűnarancs, málna
Szív
rózsa
Alap
borostyán, pézsma, vanília
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Armani a márkáról

Az Armani azt az eleganciát testesíti meg, melyben az idők felett állóság az aktuális trendekkel párosul.

Giorgio Armani minden idők egyik legsikeresebb olasz divattervezőjeként ismert. Összetéveszthetetlen stílusával, amelyben a fesztelenség egy cseppnyi szélsőségességgel társul, világszerte több millió nő szívét megnyerte. Akárcsak modelljei, az Armani parfümök és kozmetikumok is a minőség, az idők felett állóság és a siker szinonímiái.

Armani saját márkájának megalapítása előtt szabadúszó divattervezőként egy sor divatháznak dolgozott. A múlt század '70 -es éveiben megalkotta első saját kollekcióját és nem sokkal később megjelent a piacon az Armani nevet viselő kozmetikai, smink és parfüm termékcsaládja is.

A férfi Armani Acqua di Gio illetve a női Armani Si olyan időtálló klasszikusok, amelyek kitörölhetetlenül beírták magukat a történelembe, és még mindig a népszerűségi listák vezető helyein szerepelnek.

Akár a jól bevált klasszikus, akár a modern értelmezés mellett dönt, az Armani parfümök választása soha nem okoz csalódást.

Értékelés Armani Emporio Because It's You

Új értékelés hozzáadása

5.0
22 értékelés
16
6
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás