Armani Eau de Cèdreeau de toilette uraknak

1×
Armani Eau de Cèdre eau de toilette uraknak
Armani Eau de Cèdre eau de toilette uraknak
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
32 300Ft

Spóroljon 30%
100 ml
22 620Ft

Kód: GIO2905 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
A 20hu kóddal a kiválasztott márkák termékeit 20%-kal olcsóbban vásárolhatja meg! A kedvezmény nem érvényes az akcióban lévő vagy kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 06. 04.
Személyes átvétel
csütörtök 2020. 06. 04.

Armani Eau de Cèdre parfüm leírása
Összetétel

A cédrusfa egyedülálló és összetéveszthetetlen esszenciáját minden úriember méltányolja az illatában. Ez előtt az anyag előtt tiszteleg a Giorgio Armani Eau de Cèdre férfi Eau de Toilette is, amely kiemeli viselője természetes férfiasságát és sármját. Az illat többi összetevője példátlan harmóniát alkotva jeleníti meg az ellenállhatatlan érzékiséget és gyengédséget.

  • az illatban a főszerep a cédrusfa összetéveszthetetlenül bódító aromájáé
  • azoknak a férfiaknak, akik kizárólag az élet legjobb dolgait akarják
  • magabiztos, ugyanakkor természetes és elegáns illat

Az illat összetétele
Először a citrusos-gyógynövényes fejillat frissíti fel bergamottal és édeskés zsályával. A szívillatban a köménnyel és kardamommal fűszerezett, törékeny ibolyaszirmok egyedülálló kombinációja dominál. Az Eau de Toilette legfontosabb összetevője a cédrusfa, amely finom velúrba és mámorító fekete teába burkolózik.

Az illat története
Giorgio Armani 2015-ben jelentette meg az Eau de Cèdre Eau de Toilette-et, mint a cédrus előtti tisztelgést, hiszen mind a fa, mind aromája pótolhatatlanok. Próbálja ki ön is ezt az illatot, és mutassa meg másoknak, hogy a világ a lába előtt hever. Az Eau de Cèdre Eau de Toilette-et azoknak a férfiaknak szánták, akik tudják, mit akarnak és a siker felé vezető úton már semmi sem állíthatja meg őket.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, citrom, zsálya
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
kardamon, ibolya levelek, kömény
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, fekete tea, fás tónusok, velúr
Az illat fajtája
aromás, fás

Armani a márkáról

Az Armani azt az eleganciát testesíti meg, melyben az idők felett állóság az aktuális trendekkel párosul.

Giorgio Armani minden idők egyik legsikeresebb olasz divattervezőjeként ismert. Összetéveszthetetlen stílusával, amelyben a fesztelenség egy cseppnyi szélsőségességgel társul, világszerte több millió nő szívét megnyerte. Akárcsak modelljei, az Armani parfümök és kozmetikumok is a minőség, az idők felett állóság és a siker szinonímiái.

Armani saját márkájának megalapítása előtt szabadúszó divattervezőként egy sor divatháznak dolgozott. A múlt század '70 -es éveiben megalkotta első saját kollekcióját és nem sokkal később megjelent a piacon az Armani nevet viselő kozmetikai, smink és parfüm termékcsaládja is.

A férfi Armani Acqua di Gio illetve a női Armani Si olyan időtálló klasszikusok, amelyek kitörölhetetlenül beírták magukat a történelembe, és még mindig a népszerűségi listák vezető helyein szerepelnek.

Akár a jól bevált klasszikus, akár a modern értelmezés mellett dönt, az Armani parfümök választása soha nem okoz csalódást.

Értékelés Armani Eau de Cèdre