Armani Code Sport, stift dezodor férfiaknak 75 ml | notino.hu

Armani Code Sport

stift dezodor férfiaknak 75 ml

Armani Code Sport stift dezodor férfiaknak 75 ml
Armani Code Sport stift dezodor férfiaknak 75 ml
Armani Code Sport stift dezodor férfiaknak 75 ml
13 600Ft
Kedvezmény 26%
stift dezodor férfiaknak 75 ml
10 110Ft

Kód: GIO0258 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
már holnap 2018. 08. 16., csütörtök
Személyes átvétel
már holnap 2018. 08. 16., csütörtök
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Luxus kozmetikai táska + ingyenes szállítás a kiválasztott 75 ml feletti férfi parfümökre

Armani Code Sport parfüm leírása

Armani Code Sport meghódítja Önt a mandarin, citrom és menta friss tónusaival. A sportos férfiak számára ajánlott, akik kedvelik az izgalmat és az adrenalint. A parfüm különlegessége a bujaság és a férfi vonzóerő varázsában rejlik, amelynek nem lehet ellenállni.

Armani a márkáról

Az Armani azt az eleganciát testesíti meg, melyben az idők felett állóság az aktuális trendekkel párosul.

Giorgio Armani minden idők egyik legsikeresebb olasz divattervezőjeként ismert. Összetéveszthetetlen stílusával, amelyben a fesztelenség egy cseppnyi szélsőségességgel társul, világszerte több millió nő szívét megnyerte. Akárcsak modelljei, az Armani parfümök és kozmetikumok is a minőség, az idők felett állóság és a siker szinonímiái.

Armani saját márkájának megalapítása előtt szabadúszó divattervezőként egy sor divatháznak dolgozott. A múlt század '70 -es éveiben megalkotta első saját kollekcióját és nem sokkal később megjelent a piacon az Armani nevet viselő kozmetikai, smink és parfüm termékcsaládja is.

A férfi Armani Acqua di Gio illetve a női Armani Si olyan időtálló klasszikusok, amelyek kitörölhetetlenül beírták magukat a történelembe, és még mindig a népszerűségi listák vezető helyein szerepelnek.

Akár a jól bevált klasszikus, akár a modern értelmezés mellett dönt, az Armani parfümök választása soha nem okoz csalódást.

 

Menu