Armani Air di Gioia Eau de Parfum hölgyeknek

5×
Armani Air di Gioia Eau de Parfum hölgyeknek
Armani Air di Gioia Eau de Parfum hölgyeknek
100 ml

Kód: GIO3473 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Armani Air di Gioia
Összetétel

A friss levegő könnyű és energiával teli – és ilyen a Giorgio Armani Air di Gioia női Eau de Parfum is, amelyet ez a felszabadult elem ihletett. A virágokkal teli chypre illatot azok a nők fogják kedvelni, akik harmóniára és felemelő érzésekre vágynak.

  • a levegő, ez a dinamikus természeti elem inspirálta
  • felszabadultságra és függetlenségre vágyó nőknek
  • friss illat, mint a hajba belekapó szellő

Az illat összetétele
Az illatkompozíciót friss, mandarinos-narancsos aroma indítja, amelyet a só tengeri akkordjai és a virágosan édes, citrusos neroli tesz teljessé. A virágos szívillatban a bódító bazsarózsa, az édesen egzotikus ylang-ylang és az ízletes narancsvirág uralkodik. A chypre alapillatot a földes moha és a bársonyos kasmírfa, az egzotikus pacsuli és a ciprus alkotják. Az Air di Gioia kompozíciójában a friss, citrusos jegyek tökéletesen fonódnak össze a felemelő, virágos aromával. Mindez pedig a moha és a fafélék illatával kiegészülve segít, hogy ön mindig a helyzet magaslatán maradjon.

Az illat története
Az Air di Gioia női Eau de Parfum-öt Giorgio Armani 2010-ben mutatta be a természeti elemek – a víz, a tűz és a levegő – ihlette kollekció újabb darabjaként. A nőről, aki Air di Gioia Eau de Parfum-öt visel, függetlenség, önbizalom és életöröm sugárzik.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
só, keserűnarancs, mandarin-narancs aroma
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
narancsfa virág, bazsarózsa, ylang-ylang
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
ciprus, moha, kasmírfa, pacsuli
Az illat fajtája
virágos, chypre

Armani a márkáról

Az Armani azt az eleganciát testesíti meg, melyben az idők felett állóság az aktuális trendekkel párosul.

Giorgio Armani minden idők egyik legsikeresebb olasz divattervezőjeként ismert. Összetéveszthetetlen stílusával, amelyben a fesztelenség egy cseppnyi szélsőségességgel társul, világszerte több millió nő szívét megnyerte. Akárcsak modelljei, az Armani parfümök és kozmetikumok is a minőség, az idők felett állóság és a siker szinonímiái.

Armani saját márkájának megalapítása előtt szabadúszó divattervezőként egy sor divatháznak dolgozott. A múlt század '70 -es éveiben megalkotta első saját kollekcióját és nem sokkal később megjelent a piacon az Armani nevet viselő kozmetikai, smink és parfüm termékcsaládja is.

A férfi Armani Acqua di Gio illetve a női Armani Si olyan időtálló klasszikusok, amelyek kitörölhetetlenül beírták magukat a történelembe, és még mindig a népszerűségi listák vezető helyein szerepelnek.

Akár a jól bevált klasszikus, akár a modern értelmezés mellett dönt, az Armani parfümök választása soha nem okoz csalódást.

Értékelés Armani Air di Gioia5