Armani Acqua di Giò ProfondoEau de Parfum uraknak

9×
Armani Acqua di Giò Profondo Eau de Parfum uraknak
Armani Acqua di Giò Profondo Eau de Parfum uraknak
Ingyenes kiszállítás
200 ml
38 140Ft

Kód: GIO06620 | 4 db a raktáron
1
Szeretnék 10% kedvezményt
Ajándék az Ön számára
Legalább 27 670 Ft-os vásárlás esetén az Armani márkától, luxus ajándékot választhat a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2020. 12. 02.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2020. 12. 02.

Armani Acqua di Giò Profondo parfüm leírása
Összetétel

A Giorgio Armani Acqua di Giò Profondo férfi Eau de Parfum a tenger legmélyére, egészen a legsötétebb árnyalatú vizekbe meríti az érzékeket. Fedezzen fel és ismerjen meg új dimenziókat – a vízben és saját lelkében egyaránt!

  • vizesen aromás illat modern férfiaknak
  • az Acqua di Giò sorozat intenzívebb folytatása
  • üvegcséje Giorgio Armani szerint ikonikus árnyalatban tündököl

Az illat összetétele
Már az első illatolás is intenzíven stimulálja az érzékeket, hiszen a zöld mandarin frissessége és a citrusos bergamott könnyedsége jelenik meg benne. A fejillathoz hamarosan az aromás rozmaring, a levendula és a ciprus is csatlakozik. Legvégül a fás pacsuli, a pézsma és egy ámbrás akkord ad az illatnak mélységet, férfiasságot és ásványos aláfestést.

Az illat története
Hagyja, hogy magával csábítsa a Giorgio Armani Acqua di Giò Profondo hívása, amely valódi énje felfedezésére szólítja! Intenzíven férfias illatkompozícióját, amely visszatér az ikonikus Acqua di Giò gyökereihez, mélyen önmagába merülve tapasztalhatja meg igazán.

A nehéz, matt üvegből készült tengerészkék üvegcsével kontrasztot alkot a fémes csillogású kupak, amelyet Giorgio Armani monogramja díszít. Maga Armani az elegáns üvegcse színét telt, érzékiséget idéző árnyalatnak nevezte. Az illatot Alberto Morillas, a legendás parfümőr alkotta.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
zöld mandarin, bergamott
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
ciprus, rozmaring, levendula
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, borostyán, pézsma
Az illat fajtája
aromás

Armani Acqua di Giò Profondo vonatkozásában írtuk
Cikkek

Armani a márkáról

Az Armani azt az eleganciát testesíti meg, melyben az idők felett állóság az aktuális trendekkel párosul.

Giorgio Armani minden idők egyik legsikeresebb olasz divattervezőjeként ismert. Összetéveszthetetlen stílusával, amelyben a fesztelenség egy cseppnyi szélsőségességgel társul, világszerte több millió nő szívét megnyerte. Akárcsak modelljei, az Armani parfümök és kozmetikumok is a minőség, az idők felett állóság és a siker szinonímiái.

Armani saját márkájának megalapítása előtt szabadúszó divattervezőként egy sor divatháznak dolgozott. A múlt század '70 -es éveiben megalkotta első saját kollekcióját és nem sokkal később megjelent a piacon az Armani nevet viselő kozmetikai, smink és parfüm termékcsaládja is.

A férfi Armani Acqua di Gio illetve a női Armani Si olyan időtálló klasszikusok, amelyek kitörölhetetlenül beírták magukat a történelembe, és még mindig a népszerűségi listák vezető helyein szerepelnek.

Akár a jól bevált klasszikus, akár a modern értelmezés mellett dönt, az Armani parfümök választása soha nem okoz csalódást.

Értékelés Armani Acqua di Giò Profondo9