AJÁNDÉK mini parfüm és borítéktáska az Armanitól
Az Öné lehet az Armani My Way Intense parfüm utazó kiszerelésben és egy gyönyörű borítéktáska ingyen, ha 20 500 Ft felett vásárol Armani női parfümöket.
MY WAY INTENSE
A JÖVŐ ILLATA
 
Fedezze fel a My Way Intense-t, a Giorgio Armani női illatújdonságát. Egy ragyogó, fehér virágokban gazdag csokor magával ragadó, fás akkordokkal, az intenzív élmények és igazán mélyreható találkozások szellemiségét megragadva. Mindezek mellett a környezetre való odafigyelés érdekében, a My Way Intense illat minden kiszerelése zökkenőmentesen, tölcsér használata nélkül utántölthető. 
AZ ÚJ MY WAY INTENSE
 
Az illat az egyiptomi narancsvirág ragyogó jegyeivel nyit. Az új, intenzív tubarózsa jegyek az illat szívében egy krémes és bársonyos virágos jelleget tárnak elénk. Az illat alapjegyei között az új-kaledóniai szantálfa egy magával ragadó, krémes oldalát fedi fel, ahogyan találkozik az érzéki vaníliával.​
A JÖVŐ IRÁNTI ELKÖTELEZŐDÉS
 
A Giorgio Armani márka a szén-dioxid kibocsátás elkerülésére, csökkentésére és kiegyenlítésére törekszik, ahol csak lehetséges. A márka emellett elkötelezett a veszélyeztetett erdők megőrzésének támogatása iránt, kiegyenlítve így a fennmaradó károsanyag-kibocsátást, az erdőtelepítést és állapotmegőrzést támogató programján keresztül. A My Way Intense minden kiszerelésű üvege utántölthető, így az utántöltő használatával Ön is csökkentheti a műanyag-felhasználást.