ArmafClub de Nuit Man Intense parfüm ( limitált kiadás) uraknak

Armaf Club de Nuit Man Intense parfüm ( limitált kiadás) uraknak
Armaf Club de Nuit Man Intense parfüm ( limitált kiadás) uraknak
105 ml

Kód: ARF03437 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Armaf Club de Nuit Man Intense
Összetétel

Nem számít, milyen magasra célzott, ezentúl semmi nem lesz elérhetetlen az Ön számára! A férfi Armaf Club de Nuit Man Intense Eau de Parfum nagy adag elszántságot is rejt magában, így a bőrre permetezve már néhány cseppje megadja a kellő bátorságot, hogy egy lépéssel közelebb kerüljön álmaihoz.

  • luxusillat igényesek számára
  • nappali, és esti viseletre
  • különleges illat

Illat összetétele
Az Armaf Club Nuit Man Intense illata ügyesen keveri a gyümölcsös, és orientális tónusokat. Az egzotikus ananász, citrom, lédús alma, feketeribizli, és bergamott érezhető az illat első tónusaiban. Harmonikusan társul hozzá a rózsa, és jázmin érzéki kombinációja az illat szívében. Legtovább bőrén a vanília, pézsma és pacsuli illata marad meg.

Illat története
Az Almaf Club de Nuit Man Intense illat 2015-ben látott napvilágot. Érzéki, férfias illat, amely a magabiztos uraknak készült. Ideális választás, nappali, és esti viseletre, és egész évben viselhető. Titokzatos, akárcsak sötét, fekete flakonja, amelynek köszönhetően kitűnik a többi parfum közül.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, alma, feketeribizli, ananász, citrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin, nyír, rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
ámbra, pézsma, pacsuli, vanília
Az illat fajtája
orientális, gyümölcsös, fűszeres, fás

Értékelés Armaf Club de Nuit Man Intense