Ardell Strip Lashes Multipack felragasztható szempillák

1×
Ardell Strip Lashes Multipack felragasztható szempillák
Ardell Strip Lashes Multipack felragasztható szempillák
Demi Wispies Black
7 430Ft

7 430,00Ft / 1 db, áfával
Kód: ARD2031 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 05. 10.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2021. 05. 08.

Leírás Ardell Strip Lashes

Csodás, csábító tekintetet varázsolnak az Ardell Strip Lashes Multipack felragasztható szempillák. Kiemelik tekintetét egyszerű és drámai sminkben is. Pár pillanat alatt fel lehet ragasztani és egész nap a helyén marad. Természetes, dús és nagy volumenű szempillákat eredményez.

Tulajdonságok:

  • optikailag megnagyobbítja a szemet és mélyíti a tekintetet
  • egyszerű és drámai sminkhez is használható
  • gyors és egyszerű alkalmazás
  • egész nap a helyén marad
  • természetes hatású
  • kiemeli a tekintetet

Használata:
Vigyen fel megfelelő mennyiségű ragasztót az ön által választott műszempillák alapjára és ragassza a felső szemhéjára közvetlenül a szempillák tövéhez.

Ardell a márkáról

Az Ardell műszempillák gyártására szakosodott amerikai vállalat. Arnold és Sydell Miller házaspár alapította 1971-ben. Már az első termékük a - "Duralash Individual" - hamar népszerűvé vált, és ez választékbővítésre ösztönözte az alapítókat. Az Ardell ma a világ egyik legsikeresebb és legnépszerűbb márkája ebben a piaci szegmensben. Az egyik szlogenjük: "Minden nőnek, minden alkalomra, minden életstílushoz."
Az Ardell kínálata különböző stílusú ragasztható, tincses, mono és még sok más fajta szempillát tartalmaz. Túlnyomó többségük sterilizált emberi hajból készül. Rendkívül hatásosak, felhelyezésük és eltávolításuk egyszerű. Külön említést érdemelnek a ragasztók, ecsetek, szemöldök kefék és egyéb praktikus kiegészítők is.
Az Ardell termékeket kiváló minőség és kedvező ár jellemzi. Különlegességüket támasztja alá az a tény is, hogy számtalan hollywoodi sminkes is előszeretettel használja őket. Az Ardell márka elnyeri mindenki tetszését, aki csodálatos és felejthetetlen megjelenésre vágyik, igényes, vagy a másik nemre szeretne hatást gyakorolni.  

Értékelés Ardell Strip Lashes1