Ardell Soft Touch ragasztható műszempilla

Ardell Soft Touch ragasztható műszempilla
Ardell Soft Touch ragasztható műszempilla
152
1 880Ft

1 880,00Ft / 1 db, áfával
  • Ardell Soft Touch ragasztható műszempilla
  • Ardell Soft Touch ragasztható műszempilla
Kód: ARD02571 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 05. 10.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2021. 05. 08.

Leírás Ardell Soft Touch

Az Ardell Soft Touch ragasztható műszempilla ulta-könnyű, így nem nehezíti el szempilláit, és csodásan csábítóvá varázsolja tekintetét. Dúsítja a szempillákat, és kiemeli szemét bármilyen sminkben. A szempillák igazán puha tapintásúak, így természetes hatást keltenek szemein.

Tulajdonságok:

  • maximális volument kölcsönöz szempilláinak
  • könnyed, természetes hatású műszempilla
  • kiemeli tekintetét bármilyen sminkben
  • dússá teszi szempilláit
  • egyszerű használat

Használata:
Vigyen fel megfelelő mennyiségű ragasztót az ön által választott műszempillák alapjára, és ragassza a felső szemhéjára közvetlenül a szempillák tövéhez.

Ardell a márkáról

Az Ardell műszempillák gyártására szakosodott amerikai vállalat. Arnold és Sydell Miller házaspár alapította 1971-ben. Már az első termékük a - "Duralash Individual" - hamar népszerűvé vált, és ez választékbővítésre ösztönözte az alapítókat. Az Ardell ma a világ egyik legsikeresebb és legnépszerűbb márkája ebben a piaci szegmensben. Az egyik szlogenjük: "Minden nőnek, minden alkalomra, minden életstílushoz."
Az Ardell kínálata különböző stílusú ragasztható, tincses, mono és még sok más fajta szempillát tartalmaz. Túlnyomó többségük sterilizált emberi hajból készül. Rendkívül hatásosak, felhelyezésük és eltávolításuk egyszerű. Külön említést érdemelnek a ragasztók, ecsetek, szemöldök kefék és egyéb praktikus kiegészítők is.
Az Ardell termékeket kiváló minőség és kedvező ár jellemzi. Különlegességüket támasztja alá az a tény is, hogy számtalan hollywoodi sminkes is előszeretettel használja őket. Az Ardell márka elnyeri mindenki tetszését, aki csodálatos és felejthetetlen megjelenésre vágyik, igényes, vagy a másik nemre szeretne hatást gyakorolni.  

Értékelés Ardell Soft Touch