ArdellMagnetic Naked Lash szett 426 (a szempillákra) típus

Ardell Magnetic Naked Lash szett 426 (a szempillákra) típus
Ardell Magnetic Naked Lash szett 426 (a szempillákra) típus
Új
szett 426 (a szempillákra) típus
6 400Ft

  • Ardell Magnetic Naked Lash szett 420 (a szempillákra) típus
  • Ardell Magnetic Naked Lash szett 421 (a szempillákra) típus
  • Ardell Magnetic Naked Lash szett 426 (a szempillákra) típus
  • Ardell Magnetic Naked Lash szett 424 (a szempillákra) típus
Raktáron | 6 400,00Ft / 1 db, áfával | Kód: ARD02823
1
Express One Hungary
hétfő 2021. 12. 13.
Személyes átvétel
hétfő 2021. 12. 13.

Szeretné sminkjét új dimenzióba helyezni, és igazán kivételesnek érezni magát? A Ardell Magnetic Naked Lash műszempilla maximálisan elmélyíti az Ön tekintetét, és szemei mágnesként vonzzák majd mások figyelmét.

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
takarékos kiszerelés

Az Ardell műszempillák gyártására szakosodott amerikai vállalat. Arnold és Sydell Miller házaspár alapította 1971-ben. Már az első termékük a - "Duralash Individual" - hamar népszerűvé vált, és ez választékbővítésre ösztönözte az alapítókat. Az Ardell ma a világ egyik legsikeresebb és legnépszerűbb márkája ebben a piaci szegmensben. Az egyik szlogenjük: "Minden nőnek, minden alkalomra, minden életstílushoz."
Az Ardell kínálata különböző stílusú ragasztható, tincses, mono és még sok más fajta szempillát tartalmaz. Túlnyomó többségük sterilizált emberi hajból készül. Rendkívül hatásosak, felhelyezésük és eltávolításuk egyszerű. Külön említést érdemelnek a ragasztók, ecsetek, szemöldök kefék és egyéb praktikus kiegészítők is.
Az Ardell termékeket kiváló minőség és kedvező ár jellemzi. Különlegességüket támasztja alá az a tény is, hogy számtalan hollywoodi sminkes is előszeretettel használja őket. Az Ardell márka elnyeri mindenki tetszését, aki csodálatos és felejthetetlen megjelenésre vágyik, igényes, vagy a másik nemre szeretne hatást gyakorolni.