Ardell Magnetic Lashes mágneses műszempilla

8×
Ardell Magnetic Lashes mágneses műszempilla
Ardell Magnetic Lashes mágneses műszempilla
Double Demi Wispies
5 400Ft

5 400,00Ft / 1 db, áfával
  • Ardell Magnetic Lashes mágneses műszempilla
  • Ardell Magnetic Lashes mágneses műszempilla
  • Ardell Magnetic Lashes mágneses műszempilla
Kód: ARD2103 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
15% kedvezmény a kozmetikumokra! A kosarában adja meg a 15notino kódot. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 04. 20.
Személyes átvétel
szerda 2021. 04. 21.

Leírás Ardell Magnetic Lashes

Olyan kiemelkedően fontos esemény vár Önre, melyen igazán ellenállhatatlanul szeretne kinézni? Hangsúlyos esti sminkre vágyik? Meg szeretné tapasztalni, hogy milyen érzés, amikor végtelenül hosszú a szempillája? Próbálja ki az Ardell Magnetic Lashes mágneses műszempillát. A forradalmi mágneses technológián alapuló hat vagy nyolc, szinte láthatatlan mágnessel úgy helyezhető fel a szempillájára, hogy pontosan követi annak természetes vonalát.

Befellegzett a szempillák bonyolult ragasztásának, vagy a szépségszalonokban végzett költséges hosszabbításának. Soha nem volt még ennyire egyszerű a tökéletes look elérése.

Tulajdonságai:

  • maximálisan kiemeli a tekintetét és mutatós megjelenést eredményez
  • a forradalmi mágneses technológiának köszönhetően kiválóan tart
  • emberi hajból készül – természetes a megjelenése
  • tökéletesen követi a természetes szempillák vonalát
  • ragasztó nélküli, könnyű felhelyezés
  • többször használható

Alkalmazása:
Helyezze az Ardell Magnetic Lashes szempillát a saját szempillájához és nyomja rá. A felső pár a csomagolásban a szempilla felső oldalára, az alsó pár pedig a szempilla alsó oldalára való.

Ardell a márkáról

Az Ardell műszempillák gyártására szakosodott amerikai vállalat. Arnold és Sydell Miller házaspár alapította 1971-ben. Már az első termékük a - "Duralash Individual" - hamar népszerűvé vált, és ez választékbővítésre ösztönözte az alapítókat. Az Ardell ma a világ egyik legsikeresebb és legnépszerűbb márkája ebben a piaci szegmensben. Az egyik szlogenjük: "Minden nőnek, minden alkalomra, minden életstílushoz."
Az Ardell kínálata különböző stílusú ragasztható, tincses, mono és még sok más fajta szempillát tartalmaz. Túlnyomó többségük sterilizált emberi hajból készül. Rendkívül hatásosak, felhelyezésük és eltávolításuk egyszerű. Külön említést érdemelnek a ragasztók, ecsetek, szemöldök kefék és egyéb praktikus kiegészítők is.
Az Ardell termékeket kiváló minőség és kedvező ár jellemzi. Különlegességüket támasztja alá az a tény is, hogy számtalan hollywoodi sminkes is előszeretettel használja őket. Az Ardell márka elnyeri mindenki tetszését, aki csodálatos és felejthetetlen megjelenésre vágyik, igényes, vagy a másik nemre szeretne hatást gyakorolni.  

Értékelés Ardell Magnetic Lashes8