ArdellMagnetic Accents mágneses műszempilla

Ardell Magnetic Accents mágneses műszempilla
Ardell Magnetic Accents mágneses műszempilla
Accents 001
5 400Ft

5 400,00Ft / 1 db, áfával
  • Ardell Magnetic Accents mágneses műszempilla
  • Ardell Magnetic Accents mágneses műszempilla
Kód: ARD02164 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2021. 09. 30.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2021. 09. 30.

Leírás Ardell Magnetic Accents

Megunta az állandó ragasztgatást, esetleg még nem is merte kipróbálni a műszempillákat? Aggodalmait eloszlatja az Ardell Magnetic Accents mágneses műszempilla. Az innovatív és egyszerű rögzítésnek köszönhetően mélységet és hangsúlyos megjelenést kölcsönöz a sminknek, emellett új, glamúros magasságba emeli.

A titok az apró mágnesekben rejlik, amelyekkel a pillák könnyen felvihetőek és el is távolíthatóak anélkül, hogy a természetes pillák károsodásától kellene tartani. Mindemellett biztos a lenyűgöző hatás – csak válassza ki az igazit!

Tulajdonságai:

  • a műszempillák a 6–8 darab szinte láthatatlan mágnesnek köszönhetően maradnak a helyükön
  • a műszempilla eltávolítása során minimális a természetes pillák hullása
  • a szem formáját követő, ívelt pillasor
  • hangsúlyos megjelenést kölcsönöz a sminknek
  • használata még kezdők számára is egyszerű és gyors
  • többször használható
  • rögzítéséhez nem szükséges ragasztó

Összetétele:

  • 100% emberi pillák

Alkalmazása:
Fentről helyezze a műszempillát a felső szemhéjra, a saját pillasor mellé, és rövid ideig tartsa ott. Ezután helyezze az alsó műszempillákat a saját pillák alsó sorához, és szintén rövid ideig tartsa ott, hogy a mágnesek összekapcsolódjanak egymással.

Ardell a márkáról

Az Ardell műszempillák gyártására szakosodott amerikai vállalat. Arnold és Sydell Miller házaspár alapította 1971-ben. Már az első termékük a - "Duralash Individual" - hamar népszerűvé vált, és ez választékbővítésre ösztönözte az alapítókat. Az Ardell ma a világ egyik legsikeresebb és legnépszerűbb márkája ebben a piaci szegmensben. Az egyik szlogenjük: "Minden nőnek, minden alkalomra, minden életstílushoz."
Az Ardell kínálata különböző stílusú ragasztható, tincses, mono és még sok más fajta szempillát tartalmaz. Túlnyomó többségük sterilizált emberi hajból készül. Rendkívül hatásosak, felhelyezésük és eltávolításuk egyszerű. Külön említést érdemelnek a ragasztók, ecsetek, szemöldök kefék és egyéb praktikus kiegészítők is.
Az Ardell termékeket kiváló minőség és kedvező ár jellemzi. Különlegességüket támasztja alá az a tény is, hogy számtalan hollywoodi sminkes is előszeretettel használja őket. Az Ardell márka elnyeri mindenki tetszését, aki csodálatos és felejthetetlen megjelenésre vágyik, igényes, vagy a másik nemre szeretne hatást gyakorolni.  

Értékelés Ardell Magnetic Accents